|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Lan preko strujnih utičnica
da li možda znate gdje kupiti najjeftinije adaptere za lan preko struje? ovo što sam gledao je po 800 kn za 2 kom... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Žao mi je, neznam odgovor na tvoje pitanje ![]() Ali zanima me zasto baš ovaj način umrežavanja želiš? Jer za manje udaljenosti postoje bolja rješanja, a na vecim udaljenostima brzina prijenosa dosta opada na ovom tipu mreže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a gle...možda su mu kuću (kao i meni) projektirali u davna vremena kad još nisu znali da bi bilo dobro u svaku sobu stavili LAN utičnicu i kad malo pogledaš, jednostavnije je dati soma kuna za te lan adaptere nego ići štemat zidove i raditi nered za wireless se zna da je stabilan ko žena u PMS-u ![]() btw. daj link da vidim malo te adaptere |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
upravo tako kuća je nova ali jednostavno sam to previdio ![]() pa sma mislio uzeti wd live i spojiti ga preko tih adaptera na net http://www.optimum-online.hr/kategor...powerline.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
al moraš pazit da ti oba budu na istoj fazi
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|