|
![]() |
#2 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo malo informacija vezanih uz novog Razerovog glodavca: Citiraj:
![]() video link Dostojni nasljednik DeathAddera? Pričekajmo da stigne kod nas, samo što me ova cijena od 80$ koja stoji na Razerovoj web stranici baš ne oduševljava u pogledu cijene kad se pojavi na policama naših trgovaca...
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 25.01.2010. u 23:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
upravo danas nabavio miseka...iz prve ruke moram reci da me dizajn uzivo jos vise fascinira,rekao bi usavrseni deathadder...sa 2 tipke viska,nazalost se ne mogu te dvije tipke namjestit za media player ili winamp osjecaj klikanja i skrolanja je takoder na razini,zgodan fičr je i pomične sidetipke,uglavnom jako dobar mis no ne opravdava cijenu od 600kn...mada ga nisam toliko platio =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Navodno ima problema sa z-osi, tj sa dizanjem miša od podloge. I na nekim podlogama se zna zblesati pri naglom potezu, no od tog problema pate svi miševi koji koriste taj novi philipsov twineye senzor. Obje stvari bi se trebale moći riješiti firmware updateom, kako je bila situacija i sa G9x, tako da preporučam pričekati ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JWxd5dXLh5M |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
taj problem je nemoguce rijesit s ijednim updejtom , jer to je do senzora i duzi niz godina je tako , i moj copperhead ima isto takvih problema , al rjetko se dogadja.nista srasno , sanse su u normalnoj igri da se se dogodit jako male , osim ako ides pokusavat da ti se zavrti. neisplati se cekat nista , jer ovo nije velik problem. i nece bit tako skoro rijesen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo slike...naspram deathaddera je cak mrvicu manji ali odlicno lezi u ruci,malo iritira ovaj ljevi oslonac za palac posto je od sjajne plastike,inace ergonomija misa je fantasticna,puno manji je recimo od Roccat konea,puno manji...al ionako konea nikad nisam obuhvatio skroz sa rukom a imam malo vecu ruku... ![]() ![]() ![]() nisam jos ni sve naljepnice poskidao volim cuvati periferiju...=P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Malo su ga nasi nabili cijenu... bas citam review neki di pise "The $80 asking price may seem high to gamers new to the world of performance mice..." i mislim si samo da oni vide koliko kod nas tek kosta :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
bas sam prije dva dana kupovao glodavca i drago mi je da nisam uzeo niti deathaddera niti cone-a, izabrao sam sredinu i uzeo g500 koji me odusevio,a sva tri sam ih imao u ruci... a posto je ovaj slican adderu,nebi ga uzeo za 600kn nikako... al kako se kaze svaki gazda svog konja hvali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Hmm, meni se nije svidjela srednja tipka na palcu, previse ju pritiskam pokusvajuci pritisnuti ove druge dvije. Kakvo je stanje kod tebe ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|