|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Komp se zaledi tijekom snimanja DVD-a
Ovako,imam problem sa kompom,naime kada uzmem da nesto narezem- jednostavno se zaledi i moram ga restartovati, a pri tome mi ipak uspije unistiti cd,tako sto nareze jednu liniju ili ti ga nekih 4 % diska otprilike.. ako mi neko moze pomoci da rijesim iritantan problem..takodje sam primjetio da se to desava ako komp duze radi,mozda je do napajanja ili hladjenja.. molim za pomoc i mnogo hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel se to svaki puta dogodi? S kojim programom to radis? Provjeri jel ti odabran tvoj DVD citac,ili je neki virtualni(npr od DAEMON Tools-a i slicnih)...jer je meni jos prije 2-3 god upravo bio takav problem kod novog kompa,a problem je bio sto nije bio odabran moj DVD snimac,vec virtualni ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: testirao sam ga sa ovim programom,nije bilo zastekavanja,ali opet sa nerom zasteka..mozda je do kablova(sata)? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.01.2010. u 23:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-...VD-Speed.shtml Skini ovo i istestiraj svoj DVD snimac. program je besplatan. Ako ne prodje taj test,onda znas ko je krivac ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|