|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Pozdrav svima... Imam problem koji me ubi poludia sam... Evo trenutno imam problem da mi komp zamrzne dok sam na netu malo ga pustim i ono dodje opet (ne mogu micat misem)! Prije mi se dogadjalo da bi mi zamrznio i mora bi ga restartat ali nakon sta sam napravia update svih hardwera ukljucujuci mrezu sada mi se odmrzne nakon nekog vremena! Jos jedan problem je taj sto trenutno imam 2Gb DDRII cim stavim jos ovaj jedan koji sam kupio komp mi je sporiji za 50% te se zamrzne i uopce nece nakon sto restartiram da pokrene windows stoji da ga loadira al ne otvara windowse????? Isti problem mi se dogadja na XP pa na visti i sada na 7-ici -MBO BIOSTAR, s. AM2, MCP6P-M2+,nVidia MCP61PVGA,BUS 2000MHz,serial ATA II, RAID, 5.1 zvuk, DDR 2,1Gbps, mATX 2 -RAM, 2GB, DDR 2, PC-6400, 800MHz, CL6, KINGSTON -RAM, 1GB, DDR 2, PC-6400, 800MHz, KINGSTON -AMD Athlon 64 X2 5600+,2900 Mhz, 1Mb -ATI Radeon HD 3850,512 MB, tv.out, Dual DVI Hvala unaprijed svima nadam se da ce se nac rjesenje jer kuciste samo sto ne odvalim nogom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hiren's boot cd i udri po alatima za testiranje. Ako ti to nejde, moj savjet ti je da zamolis clana Joke ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kako funkcionira taj Hiren's boot cd ocu stavit odma sva 3 gigica ili? P.S. nisam neki strucnjak za racunala ![]() i zaboravi naisat da sam i biose nove uploada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Još navedi koji disk i napajanje imaš... Za početak možeš testirati RAM memtestom, sprži na bootabilni CD i pokreni iz biosa pa pusti da se bar 2 passa izvrte. Ako to prođe OK, pokreni HD Tune error scan pa da vidiš da nije možda disk uzrok smrzavanja. Možeš pogledati i u Event Viewer (Administrative Tools u Control Panelu) ako imaš neke errore pa navedi o kakvoj se vrsti errora radi.
![]() |
#5 |
Premium
|
HITACHI HDS721646PLAT80 ATA Device MSI Platinum-400 ATX 2,03, 400W, 12cm ventlator, 24 pin konektor, ATX2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
#7 |
Premium
|
problem je sto ja sad ne mogu uopce ubacit ovaj jos 1Gb radne odma mi zamrzne??? nece da udje u windowse??? nemam drugo napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
#9 |
Premium
|
daj link ako moze di da to skinem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo skina sam ga! bio je u iso file otvoria sam ga i ono sto je bilo sprzim na cd. ubacim 3 Gb i bootham sa cd-a i to je to???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja bi na tvom mjestu stavio jedan po jedan modul i vrtio memtest dok ne skuzim ciji pijetao jebe nase koke. Ne zaboravi u BIOS-u podesiti da ti prvi bootabilni uredjaj bude CD-Cigan ili na cemu vec imas taj memtest86+ sprzen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
evo idem napravit mem test skupa pa ako javi neki problem odvojeno jednu po jednu! pa javim! hvala za ovo dosad ![]() EDIT: kad stavim jednu po jednu ulazi bez problema..cim stavim obe ni u bios ne udje!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.12.2009. u 22:21. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() @Jean Svaki keksic posbeno odvrti memtest, (ali odvrti malo vise passova).. PS.Makni taj AD-Aware sa kompa, i vidi sto ti je sa tim CD-romom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
kako sta mi je sa CD-romom? sve je na svom mistu spojeno je...ne radi mi problem bar ga ja ne vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa stavio si gore errore u Event Viewer, imas barem stotinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ok imam ih...al nemam pojma kako da ih popravim niti se kuzim koji su ni sta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
evo mene racunalo radi bar nekih pola sata nadam se da nece zablokat dok ovo pisem! nakon ove teme vise nisam uspia ni pokrenit racunalo! zabloka pri samom pokusaju ulaska u windowse! dakle ocito nije problem jesam li na netu ili ne on zabloka! uspio sam napravit memtest memorija je ok! dakle ko ima sta neki prijedlog please brzo dok nije zamrznio?!? prblem je sto mi hg spot otvara ko zna kad a bas da placam i saljem komp u zg mi nije bas prihvatljivo!!! dakle ukratko kako da se rjesim stalnog blokavanja????? hvala svima do sada i onima unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
da i moram jos dodat da za razliku od pocetno objasnjene teme sad kad zamrzne vise se i ne odmrzne jednostavno ga moram restartirat!!! izvadit radnu stavim je natrag i onda proradi i to je jedini nacin!!! i to ako upali nakon par pokusaja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
Pokušaj još ištekati CD/DVD-ROm pa vidi kako će onda stanje biti iako bih ja rekao da ti napajanje rikava pošto je RAM rekao si ispravan ![]()
![]() |
#21 |
Premium
|
je ram je ok! probam jos taj cd rom iskljucit! al cini mi se da nista dok ja to na servis ne odnesem! al dodje mi da ga sastavim od pod!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidim da imaš integriranu grafičku, probaj se privremeno prebaciti na nju, a ovu 3850 potpuno izvaditi van...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ako imaš koji usb stick u kojem utoru izvadi ga, meni kingston od 4GB radi probleme prilikom bootanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|