|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ograničavanje brzine interneta prema kompu
Pozdrav ![]() Dali je moguće ograničiti brzinu neta sa routera (konkretno radi se o Siemens SX763) prema drugom/trečem kompu. Dakle router je kod mog kompa, a još imam jedan komp i laptop u kući. Situacija je sljedeča, ja špilam COD online a moja sestra veselo jaše po jutubu, gleda videa po fejsbuku i sličnim sranjima, naravno meni počne lag-at ko blesavo ![]() Dok je obično surfanje na drugom kompu nema nikakvih problema sa lag-om Brzina je obična 200 download TCom (upload neću ni spominjati ![]() Ono što bi ja htio je recimo brzinu prema svom kompu staviti na 150 a prema drugom kompu/odnosno wireless prema laptopu (po potrebi) staviti na recimo 50, pa nek ona jaše po tim shranjima sa tom danom brzinom a da ne koristi cijeli bandwidth Pokušao sam staviti wireless na 5 channela i onda igrati dok je na laptopu youtube, opet lagg-a. Dakle htio bi "odvojiti" brzine. Ili ako je moguće u samom browseru zadati brzinu kojom on smije surfati? Neakav sofware ili slično? Dali je to moguće i kako? TIA, LP
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.12.2009. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije toliki problem bandwith koliko broj portova koje povuče Youtube, pa ti skrši ruter. Uglavnom imaš net limiter pa probaj sestri blokrat na ~50 KB/s. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Isključi maxtv i onda ćeš dobit full brzinu.. imam isti problem kod kuće.. po noći isključim max tv, i onda mi brzina bude ~450kbps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|