|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Komp se gasi tijekom rada
imam jedan stari komp (Barton 2500....) koji se poceo gasit usred rada, jednostavno se samo ugasi i ostane upaljena power led, nakon toga ga vise ne mogu upalit dok ga ne iskljucim iz uticnice, a nakon toga sve radi ok, nema pravila kad se to dogadja, ali se dogadja dosta cesto, jel ima netko ideju sta bi mu moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Barton 2800+ koji sad radi na 1.6GHz, 1GB DDR400 Kingamx, Epox 8RDA3i, Ati 9600XT, napajanje je bez veze, ali do sada nikad nije stvaralo probleme (7 godina), 2x250GB Seagate Barracuda ja sam poprilicno uvjeren da MBO stvara probleme jer mi ta epoxova nije sjela od prvog dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Lakše ti je naći neko drugo napajanje nego socket A ploču pa za prvu ruku posudi od nekog napajanje ako možeš pa vidi ako je do toga.
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Napajanje. Nema to veze sa tvojim filingom da ti ploca "nije sjela". 8RDA3i je jako dobra ploca za 462, usudio bih se reci da je odmah poslije NF7/AN7 ergele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
kako biti siguran da je napajanje? mjerio sam napone na konektorima i svi su OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
dobro....sutra idem po novo, u svakom slucaju hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala za nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Heh, nije mi samo jasno zasto si odmah letio u trgovinu po novo napajanje, kao da nisi mogao negdje iskamciti jedno samo da isprobas stvar. Kod hardvera nikad nema 100% dijagnostike, pogotovo ovako preko foruma. Sad bar imas novo napajanje, gledaj to sa ljepse strane ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
eh......eto ja skoro uzeo i novu plocu i novi proc jer mi se nije vise dalo zafrkavat sa ovom kramom, ali na kraju skuzio da je kriv potenciometar na koji mi je spojen vent od proca, maknuo potenciometar i sada sve radi ok, jedino mi se vent vrti na 4k okretaja, a ja mrzim buku, ali zasad trpim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|