Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.11.2009., 18:26   #1
sina xx3
Premium
Moj komp

sina xx3's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Matična ne pali sa svakom grafom?

Dakle problem je sljedeći:
Kupio sam matičnu Abit AT7-MAX2,soc. 462 i pri kupnji je nakratko samo upalio da vidim dali radi sa grafom TNT2 M64,32MB.
Ploča upalila,ja platio matičnu,došao doma i par dana kasnije kad sam išao slagati konfu stavio NVidiju 7600GT,AGP,kresnem,svi ventovi se vrte,kad ono nema slike,...a beep sa matične je jedan dugi i dva kratka (Award Bios) tj. problem sa grafom ili monitorom,....reko znam da je grafa ispravna ali za svaki slučaj odem kod frenda i na njegovom kompu probam sve od hardvera vezanog uz paljenje ploče:......i grafu i DDR, i napajanje i proc,.....i sve ispravno i radi.
Dođem doma probam ponovo nakon clear cmosa naravno,... ali opet ništa.
Izvadim 7600GT i stavim istu TNT2,32MB sa kakvom sam je probao pri kupnji i......pali i radi.
Vađenje baterije,Clear Cmos neznam ni sam koliko puta,premještanje dokazano ispravne memorije po slotovima,...ali rezultata nema,.......ploča pali i ispravno radi samo sa TNT2 grafom,...(mogu u Biosu raditi što hoću i namjestim AGP slot da prvi pali umjesto PCI,vidim procesor i DDR i HDD),ali kad upiknem 7600GT,....ništa,... samo biiiiiip,bip,bip,.....a grafa je garantirano i provjereno ispravna,....pomagajte ako imate kakvu ideju
sina xx3 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 20:17   #2
fran123456
Premija

fran123456's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Updateaj bios.
fran123456 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori