|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Refresh rate za samsung 943 19''
Pozdrav...dakle, imam nekakav "problem", neki dan sam uzeo novi monitor LCD samsung 943SN 19", i sada mi je refresh rate 60 Hz, ali su mi neka slova mutna i to je pomalo iritantno kada surfam i slično...koliko se sjećam, to mi je bilo i na prošlom monitoru dok nisam promijenio na 75 Hz, pa me zanimalo koliko je preporučljivo stavljat 75Hz na LCD monitor, i (možda i glupo pitanje) jeli isto ako refresh rate mijenjam preko ATI CCC i desni klik na desktopu-...-advanced-monitor ili ipak postoji neka privilegija u vezi toga? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
99% monitora spojenih sa dvi-om ide do max 60hz jesi siguran da si stavio njegovu nativnu rezu ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ja mu nisam štimao ništa, kako sam ga uključio tako je i ostao (na 60hz), i drivere sam instalirao za monitor, i u desni klik-...-advanced-monitor imam checkirano "hide..." i gore ponuđeno 60 Hz i 75 Hz, pa sad neznam...
![]() |
#5 |
Premium
|
ček da nađem kutiju ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
a koji sam ja lik, lik me pita za rezu, a ja o refresh rate-u...sorry pogrešno shvaćeno xD rezolucija mi je 1280x768...kad pokušam stavit na 1360x768 samo mi skrati desni dio monitora, neznam zašto? Ima tko rješenje??
![]() |
#7 |
Premium
|
a pretpostavljam da mu je normalna rezolucija1360x768...samo što mi to samo suzi ekran, uz desni kraj monitora mi bude samo debela crna crta...jel se to još kome događalo ili je ovo iznimka?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Stavi mu 1360x768 @60 Hz, to je nativna rezolucija za taj monitor, svako micanje od ovih postavki će vidljivo pokvariti oštrinu. Nakon toga stisni tipku AUTO, pa će monitor sam podesiti sliku preko cijelog ekrana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
aha, a pri tome mi se stvara gore navedeno...tako da ostaje pri 1280x768 at 60 Hz, a na ova slova ću se nekako naviknut...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
aha e to mi je trebalo ![]() ![]()
|