|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Novi Hitachi HDD odjednom "nestao"
Dakle prije nekoliko dana sam kupio novu konfiguraciju , i naravno kupio sam HDD HITACHI 3.5'' serial ATA-II , 7.200 ikr /min , 16MB cache , a uz taj HDD sam ostavio i stari od 120GB. I sad dodjem iz HG spota , oni mi jave kak je sve ok s kompom , dojdem doma sve 5 radi , nakon par dana odem do my computer-a i vidim tamo mi se nalazi samo local disc C na kojem je 120GB.. , wtf... pa sad sam dosa ovdje se obratit za neku pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Mozda da krenes ispocetka. Prvo ispuni < moj komp > opciju. Nadalje, tebi sada ne prepoznaje tvoj novi hitachi disk? Da li je to samo u windowsima, ili ti niti u biosu ne prepoznaje disk? Malo bidr informacija te ne bi ubilo ;D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo da ne otvaram novu temu isti problem sa hdd-om,također kupljen u hg-spotu ,500gb western digital,stavim ga u komp snimim windowse,mjuzu i slično...kasnije ugasim komp,ponovno pokrenem drugi dan odem u my comp i tog hdd-a nema,otvorim kučište,provjerim jel sve uštekano,prislonim uho na hard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
I ja se nadam da je račun dovoljan, u ponedjeljak im na reklamaciju nosim pokvareni Seagate 500GB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|