|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Darkest of days
jel igra ko moze se skinut demo tu igra se cini zanimljivom dobra prica i zakon mi je korištnje futurističkog oružija u prošlosti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nek neko proba, pa nek javi dojmove ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni nije nikako sjela. Ideja je izvrsna, realizacija puno lošija. Odigrao sam nekih pola sata i nije me zainteresirala dovoljno da nastavim. Igra mi djeluje nedovršeno i površno. Neprijateljski vojnici uglavnom bezglavo trče bez cilja i razuma, pucanje je loše riješeno, svo oružje čudno leži u ruci, okoliš je također ružno koncipiran i igra izgleda zastarjelo barem 5 godina... A koncept onih ''plavih'' neprijatelja i ''zelenih loptica'' mi je također bezveze. Velim, igra je dobro zamišljena ideja je izvrsna i ovo je mogla biti hit igra ali to definitivno nije, baš mi prije svega djeluje nedovršeno i šlampavo...
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma daj, kad sam vidio na youtubu o čem se ovo radi odma je palo u vodu Roštiljanje po Rimljanima sa P90, bombardiranje Custera i njegove vojske Javelinom... too much
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Prosao ju danas pa da nesto kazem o njoj: Pozitivno: - sama igra se pokrece vrlo brzo te loada jako brzo - ideja igre je odlicna - pucanje iz modernih oruzja po bijednicima iz proslosti je veoma zabavno ![]() Negativno: - bugovita - glavnom meniu potpuno fali neki bolji dizajn ovako izgleda ko da ga je amater radio... - 80% igre se odvija u 1. svj ratu i americkom gradanskom ratu - sama sloboda kretanja u igri je dosta ogranicena i linearna (ajde jos u 1. svjetskom ratu se da dosta setati po cijeloj mapi) - grafika je ocajna, neoptimizirana i vuce se na nekim mjestima ko krepani konj - kad se gledaju modeli u daljini izgledaju 2D i same kretnje modela su veoma lose napravljene - kraj igre je totalno neocekivan Igra je dobra za odigrati samo ako se nema nista drugo bolje za igrati i mozda da je izasla prije kojih 2 godine sama grafika nebi izgledala toliko lose i zastarjelo :P Ocjena 4.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovako igra me totalno razocarala demo me dobro prevario ovako: Pozitivno: Rokanje po jadnicima iz prošlosti. Dobra priča Brzo se loada i instalira. Negativno: Igra ima uzasnu grafiku Jos užasnije je optimizirana Pola igre je samo trčanje do checkpointova. Samo se vrtite oko prvog i drugog svijetskog. Bugovita ko arma2 ![]() Neiskorišteni potencijal. 80% igre je u mraku koji je tako gust i crn da se nista ne vidi nego cete samo gledat na kartu da vidite di treba ić. Ocjena 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
jel tko presao igru?? Kako se prelazi onaj dio "Vesuvian Man" gdje treba ukljucit one generatore??? Nemogu se popet do jednog.. Lud sam!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|