Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.12.2004., 23:01   #1
Bart
PC maher
Moj komp

Bart's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
AMD64 , MSI i DFI, zar ništa drugo ne valja?

Gledam malo po forumu i kad je u pitanju AMD-ovih 64 bita uvijek se spominju MSI K8N Neo i DFI Lanparty UT, cijenim mišljenje vlasnika tih ploča i mislim da zaista zasluženo nose titule najboljih, ali zar nijedna druga ploča ne valja i kakva su razmišljanja o jeftinijim pločama jer ipak nemaju svi love za naj stvarčice i može li se želja za prijelaz na 64 bita ispuniti i sa manje novaca a da perfomanse takvog računala i dalje budu zadovoljavajuće. Prijedloge i mišljenja molim.
Bart je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2004., 23:14   #2
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Prosječnom useru će najvjerojatnije bit svejedno.
Smatram da ovim forumom ulgavnom lurkaju opaki modderi, oc-eri, a najviše od svega picajzle pa im takve stvari smetaju, no prosječni user samo ubode procesor i više ga ništa ne zanima.

Trenutno imam gigabyte 7n400 nf2 ploču, iako besprijekorno radi i sve to, nema dušu kao moja epoxica...i zato stalno nešto prigovaram i mrsko je gledam

Prelaskom na athlon64 ne prelaziš na 64 bita. Oni će doći (iako ne u potpunosti) dolaskom 64 bitnih windowsa. Ono zbog čega se prelazi na athlon64 je njihova cijena, overclockabilnost i razumno grijanje...

Peformanse će biti zadovoljavajuće sve dok ostale komponente budu ujednačene, dakle ne možeš uzet athlona64 3500+ i onda neku gf4mx, kao ni semprona 2100+ i gf6800.
Sam athlon64, bez obzira na default brzinu, ima dovoljno snage i oc potencijala za sve nadolazeće igre u bližoj i daljoj budućnosti.
Valjda ako ja sad imam durona koji je izašao prije 3 godine i zadovoljan sam s njim, bit ćeš i ti...
Oglas

Oglas
Staro 14.12.2004., 23:20   #3
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: AMD64 , MSI i DFI, zar ništa drugo ne valja?

Citiraj:
Originally posted by Bart
Gledam malo po forumu i kad je u pitanju AMD-ovih 64 bita uvijek se spominju MSI K8N Neo i DFI Lanparty UT, cijenim mišljenje vlasnika tih ploča i mislim da zaista zasluženo nose titule najboljih, ali zar nijedna druga ploča ne valja i kakva su razmišljanja o jeftinijim pločama jer ipak nemaju svi love za naj stvarčice i može li se želja za prijelaz na 64 bita ispuniti i sa manje novaca a da perfomanse takvog računala i dalje budu zadovoljavajuće. Prijedloge i mišljenja molim.
Mislim da ti je valjda vec ocito da su na forumu ili tatini sinovi ili opaki entuzijasti, a cinjenica je da i jedni i drugi imaju lovu koju trose na racunala. Kako bilo da bilo, prelazak na 64 bita je must have ako hoces biti faca u drustvu. Ako ne, prelazak na 64 bita ce ti znaciti onoliko koliko je znacio prelazak s 386SX na 386DX, u prijevodu, nisi mogao posteno pokrenuti Win9x na tome kada su se pojavili.

Ako bas nemas neke turbo velike prohtijeve za racunalnom moci, klasicni Barton 2500@3200 i neka Socket A plocica ce biti sasvim ok jos duuugo vremena.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2004., 23:22   #4
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by aurellie
Prelaskom na athlon64 ne prelaziš na 64 bita. Oni će doći (iako ne u potpunosti) dolaskom 64 bitnih windowsa. Ono zbog čega se prelazi na athlon64 je njihova cijena, overclockabilnost i razumno grijanje...
AMD laze? Naravno da prelaskom na A64 dobiva mogucnost 64 bitnog racunalstva. Nadalje, guess what, Microsoft nije, ponavljam, _NIJE_ jedina tvrtka koja radi operativne sustave za PC. Vec imas poprilicno 64bitnih Linux distribucija, a da ne napominjem da je na non PC platformi 64 bita vec odavno udomaceno.
Staro 14.12.2004., 23:49   #5
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Prosječni korisnik koji ubode proc u ploču baš i neće se zamarati dolaskom na PCEX, osim ako nešto ne štima, a i tada će naći nekoga tko se bolje kuži u kompove od njega.

Postoji još dobrih ploča, ali činjenica da su ove najbolje. Sad, s obzirom da ovdje ima uglavnom entuzijasta koji traže najbolje, nije ni čudo da se lagano dobije takva slika.

Što se tiče low cost rješenja, A64 baš i nije najsretnije. Najjeftinija kombinacija A64 (930 kuna za A64 2800+ (izostavimo Semprone koji nisu 64 bitni) + oko 550 kuna za najjeftiniju 754 ploču (mislim da je Gigabyte)) daje oko 1500 kuna, što je prilično velika cifra, pogotovo kad uzmemo da za manje od 1000 kuna se može dobiti upotrebljiva socketA ploča i proc.

A ako netko ima 1500 kuna za te dvije stvari, mislim da kad već kupuje, dati još 300 kuna (koliko košta LanPartyica, koja je najbolja) nije neki problem.

Sve u svemu, slažem se sa Bubbom, socket A će biti još dosta dugo vremana upotrebljiv. 754/939 će ipak biti još neko vrijeme rezerviran za kupce sa malo većom platežnom moći (bili to entuzijasti, modderi ili tatini sinovi) koji su sve, samo ne prosječni kupci.

I da na kraju odgovorim na pitanje u prvom postu, da, ima još dobrih 754 ploča, ali mislim da sa tim cijenama, još uvijek nema pravog tržišta/interesa za njih.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 03:58   #6
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
s754

radio sa (sve nforce3-250) >>

soltek (gay ploča sa ljubičastim PCI slotovima)
epox 8kda3j (3+ se IMO ne isplati)
chaintech ZNF3-250 (e to je prava ploča )
dfi lanparty Ut
(IMO isplati se pogledati i chaintech VNF3-250)

sve su ploče bile bug free i još mi se nijedan od korisnika nije požalio...

jedino ovisi za što ti treba ploča...ako želiš najbržu na defaultu (i najjeftiniju) uzmi soltekicu ,ali nije baš neki clocker; ako hoćeš malo veći clock (cca 240 FSB) idi na epox ili VNF3-250; ako želiš bolesne clokove uzmi DFI ; a ako želiš bundle uz koji dobiješ ploču sa abnormalno dobrim zvukom...uzmi ZNF3-250

...sa K8T800 nisam radio pa nemogu ni preporučiti
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 13:45   #7
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ja imam Asus K8V sa Via K8T800 chipsetom, ne mogu reci da nisam zadovoljan, mozda su mi slabije performanse, ali meni kao kucnom korisniku je full OK ploca...
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 15:23   #8
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Re: AMD64 , MSI i DFI, zar ništa drugo ne valja?

Citiraj:
Originally posted by Bart

stari moj , ako neko prelazi na amd 64 , cisto sumnjam da nece imat love za dfi lanparty ili msi, kad se kupuje takav komp, zna se da treba imat papira, papira i papira
santos je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 16:15   #9
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by cyclone
Ja imam Asus K8V sa Via K8T800 chipsetom, ne mogu reci da nisam zadovoljan, mozda su mi slabije performanse, ali meni kao kucnom korisniku je full OK ploca...
VIA platforma je čist ok.
Eventualno si pikni kakvu 9800 PRO pa ćeš i grafu moći iskoristiti kak treba.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 16:59   #10
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyclone
po čemu sudiš da su ti slabije performanse?
na koji način si uspoređivao?
pinsla je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.12.2004., 22:04   #11
Bart
PC maher
Moj komp

Bart's Avatar

Možda me niste u potpunosti shvatili, pitanje u vezi drugih solucija za Athlona 64 proc. sam postavio više da se malo proširi tema i da se vidi što još valja za novog Athlona64. Što se mene osobno tiče nesmatram MSI i DFI skupim i uopće mi ne predstavlja problem kupiti tako nešto (jer sam jedan od starijih na ovom forumu i mnoge bi mogao slati po šibice, imam dovoljno love). Kad budem imao potrebu prijeći na 64 bitnu platformu kupit ću nešto dobro i kvalitetno =skupo, kao i većina ljudi na ovom forumu.I sam obožavam hardwer, redovno overklokiram sve što je moguće, čak sam i svoje PDA računalo kloknuo, samo smatram da nebi trebalo zaobilaziti druge dobre stvari i da bi se ponekad trebalo makar spomenuti i neka druga rješenja. Pozdrav svima.
Staro 15.12.2004., 22:55   #12
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
@Bubba

Kakav je stroj kod tebe ispod "haube".
Ako se smije pitati...
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 23:06   #13
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MIK
@Bubba
Kakav je stroj kod tebe ispod "haube".
Ako se smije pitati...
U kojoj?

Inace, na cemu obicno radim (ne stignem se bash igrat, a kamoli nesto od novijih pulena gaming industrije; R9100@druga konfa), od onoga sto je vaznije, P4 Northy 3.0, GB RAMa, Matrox P650 PCI LP, neka Gigabyte ploca s i865PE (uvijek sam volio debilne 50 znakovne oznake), 160GB Maxtor i 60 GB "Maxtor" (Quantum, zapravo ). Eh, napajanje, Channel well 375W, kupljen prije dosta godina, dok je jos Nobilis dilao s njima, bila su tocno kn/W, IIRC. Trebalo je migrirati na neku SMP platformu (Xeon ili nesto od AMDovih pulena), ali trziste je jos uvijek svjeze, te cu vjerojatno cekati po 3 kvatrala 2k5.
Staro 15.12.2004., 23:30   #14
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba
U kojoj?

Inace, na cemu obicno radim (ne stignem se bash igrat, a kamoli nesto od novijih pulena gaming industrije; R9100@druga konfa), od onoga sto je vaznije, P4 Northy 3.0, GB RAMa, Matrox P650 PCI LP, neka Gigabyte ploca s i865PE (uvijek sam volio debilne 50 znakovne oznake), 160GB Maxtor i 60 GB "Maxtor" (Quantum, zapravo ). Eh, napajanje, Channel well 375W, kupljen prije dosta godina, dok je jos Nobilis dilao s njima, bila su tocno kn/W, IIRC. Trebalo je migrirati na neku SMP platformu (Xeon ili nesto od AMDovih pulena), ali trziste je jos uvijek svjeze, te cu vjerojatno cekati po 3 kvatrala 2k5.
Zanimalo me zbog toga sa kakvim se prezirom govori prema ljudima koji si kupe nakaj skupo od opreme!
Ja sam bio sreta ko malo djete kad sam dobio 4200ti
(dok je još bila IN).
Ako netko kupuje novi comp. bolje dati nekaj više i osječaš se ko baja...
OK. Tebi je stroj sigurno za posao pa trebaš zvjerčicu
Ako netko ima za trošiti nek troši, meni moja kanta još drži vodu (malo curi)
Staro 15.12.2004., 23:47   #15
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MIK
Zanimalo me zbog toga sa kakvim se prezirom govori prema ljudima koji si kupe nakaj skupo od opreme!
Jebiga. Radi se o tome da ljdi jednostavno kupuju stvari koje im definitivno ne trebaju, ali je ipak stvar prestiza. Sve te fancy komponente imaju cjenovne pandane s nezamjetno slabijim performansama (50% cijene za 10% performansi definitivno nije povoljan omjer).

Citiraj:
Ja sam bio sreta ko malo djete kad sam dobio 4200ti
(dok je još bila IN).
Ako netko kupuje novi comp. bolje dati nekaj više i osječaš se ko baja...
Istina. Ako se zelis igrati, onda je sasvim OK da ti treba zvjer kartice. No ljudi cesto preplacuju nepotrebne i irelevantne komponente kao sto su maticna ploca, procesor i slicno.

Eto, moj Matrox je kostao 280$. Za to sam mogao kupiti 1000% brzu 3D karticu, no.
a) meni ne treba 3D
b) nisam jos dugo ogranicen niti jednom platformom, mogu preci sutra na Sun i necu morat mijenjat graficku karticu
c) Matrox ima neke stvari koje mi trebaju, kao savrsena dual head podrska, PixelTouch i slicno.

Stvar je u prioritetima. No i tu postoje precijenjene stvari. Vidis da imam Gigabyteovu plocu s i865PE chipsetom. Ta razlika izmedju super duper Asusa i slicnih s top noch chipsetima mi je dodala 512 MB RAMa i 200 MB/S manji bandwidth. Go figure...

Kao sto rekoh, ne moze svatko kupiti racunalo. To, dugorocno gledano i budjetom limitirano iziskuje neke kompromise i uvid u buducnost. Pravilo koje se vuce jos i danas je da se treba ulozit u memoriju, diskovni podsustav, neke "specijalne" kartice, buduci da se ostatak vrlo brzo mijenja. Nazalost, kada vecina ljudi i nadrih rivju strucnjaka u Rvackoj (a nisu ni u svijetu bolji) ne znaju osnovne stvari o racunalima opcenito, nonsens je diskutirati o tome.

Citiraj:
OK. Tebi je stroj sigurno za posao pa trebaš zvjeirčicu
Ako netko ima za trošiti nek troši, meni moja kanta još drži vodu (malo curi)
Tocno to, ali nije mi jasno zasto se svi izivljavaju na racunalima. Ako vec imaju lovu, nek vode curu/zenu/ljubavnicu na veceru, idu u kino, kupe si CD, odu na izlet. Postoje stotine stvari na koje mozes ulupat lovu a ne u krajnje beskorisne kompjutere, koji se ionako mijenjaju svaki cas...
Staro 16.12.2004., 09:08   #16
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:

Tocno to, ali nije mi jasno zasto se svi izivljavaju na racunalima. Ako vec imaju lovu, nek vode curu/zenu/ljubavnicu na veceru, idu u kino, kupe si CD, odu na izlet. Postoje stotine stvari na koje mozes ulupat lovu a ne u krajnje beskorisne kompjutere, koji se ionako mijenjaju svaki cas...
Theh .... zašto

Jerbo mi je GUŠT čovijeće

Iako nisam baš dijete i u braku sam 2 godine .... neda mi se pljunuti 4k Kn da odvedem ženu 7 dana u Dubrovnik. Većinoma jerbo ne želim

Zato piknuti 6800 GT i odigrati UT2k4 sve high 1280*1024 - 4xAA na cca 70 FPS ----- pricless

Realno .... na ovom forumu ima podosta ljudi u 30-im godinama ili stariji koji i dalje vole računala. Neki se igraju ( kao ja ) , neki vrte DivX codere .... itd.

Zašto su pljunuli 15 k Kn na comp - baš me briga

Ako je njima gušt - well good for you

Kaj se mene tiće - kad je domeka doše novi Athlonček u DFI LP pljočki .... JOJ. Još kad sam mu dal Corsaira-a da papa ... ma joj kakvi gušti, kava slast - kad se u ploči topi cpu

Nema tu logike, razuma, razmišljanja .... to je strast . Meni gušta staviti 4 120 mm venta na 7V da mi budu tihi, a da se zvijer i dalje može normalno clockat .

Ako nisi jedan od nas fanatika - nemereš niti razumijeti. Tast mi radi kako sys admin u Ericssonu, šogor u istoj firmi - njima sam ja po pitanju compa čudnja gljiva. Probali mi obijasniti, ali uzalud vam trud svirači
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2004., 09:35   #17
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Paske
Theh .... zašto

Jerbo mi je GUŠT čovijeće

Iako nisam baš dijete i u braku sam 2 godine .... neda mi se pljunuti 4k Kn da odvedem ženu 7 dana u Dubrovnik. Većinoma jerbo ne želim

Zato piknuti 6800 GT i odigrati UT2k4 sve high 1280*1024 - 4xAA na cca 70 FPS ----- pricless
Imas srece...

Citiraj:
Realno .... na ovom forumu ima podosta ljudi u 30-im godinama ili stariji koji i dalje vole računala. Neki se igraju ( kao ja ) , neki vrte DivX codere .... itd.
Varas se. Na ovom forumu ima podosta ljudi koji su kupili racunalo i nikaka nisu iskoristili 50% njegovog potencijala. U tome i je problem...

Citiraj:
Kaj se mene tiće - kad je domeka doše novi Athlonček u DFI LP pljočki .... JOJ. Još kad sam mu dal Corsaira-a da papa ... ma joj kakvi gušti, kava slast - kad se u ploči topi cpu
Sada bi opet rekao nesto, no kao sto bi rekao kolega Ferengij, nije ovo PimpExpert forum.

Citiraj:
Nema tu logike, razuma, razmišljanja .... to je strast . Meni gušta staviti 4 120 mm venta na 7V da mi budu tihi, a da se zvijer i dalje može normalno clockat .

Ako nisi jedan od nas fanatika - nemereš niti razumijeti. Tast mi radi kako sys admin u Ericssonu, šogor u istoj firmi - njima sam ja po pitanju compa čudnja gljiva. Probali mi obijasniti, ali uzalud vam trud svirači
Svatko od nas ima svoje male strasti... Ali eto, ja sam prilicno logican, razuman i racionalan, _pogotovo_ kad su u pitanju racunala. A mislim da bi tvoja draga bila zamjetnije sretna s tjedan dana u Dubrovniku nago ti manje sretan sa 1024x768. No opet, ako je njoj svejedno, hebi ga... :\
Staro 16.12.2004., 09:55   #18
Bart
PC maher
Moj komp

Bart's Avatar

Ja to riješavam tako da ženu i djecu svake godine odvedem 15 dana na more, svi sretni i zadovoljni, a kad se poželim novog hardwera žena za to niti nezna, zamislite jednom je skužila da mi se komp nekako drugačije čuje, tj. tiši je i zaključila "sigurno si opet kupovao nešto novo, jer ti komp drugačije radi , znam ja to", i to je njezino znaje o računalima, a kućište ja stalno isto samo se unutrašnjost svako malo mijenja. Naravno kao što ranije rekoh, obožavam hardwer ali sve u granicama, mislim da je glupo bacati novac za ono što se još nemože iskoristiti i uvijek sam za to da se kupi nešto što je 10-15% slabije u perfomansama ali zato 40-50% jeftinije.
Staro 16.12.2004., 19:51   #19
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Samo jedno zelim dodati: jednom se zivi! Ako si necemo sad priustiti nesto sto nismo mozda mogli kad smo bili klinci jer nismo bili tatini sinovi, kada cemo onda?! Naravno sve u granicama "normale"

Citiraj:
Originally posted by Paske
Theh .... zašto

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2004., 10:07   #20
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Citiraj:
Jebiga. Radi se o tome da ljdi jednostavno kupuju stvari koje im definitivno ne trebaju, ali je ipak stvar prestiza. Sve te fancy komponente imaju cjenovne pandane s nezamjetno slabijim performansama (50% cijene za 10% performansi definitivno nije povoljan omjer).
Mislim da baš to ljudi koji kupuju "nepotrebne" stvari tjeraju cjelu stvar naprijed. Zahvaljujući njima mi sada imamo brze: grafičke, memorije, procove, matične sa svim mogućim čudima za SITNE PARE!!! Da svi razmišljaju "razumno" Bilo bi nam dosta P3, sa 256MB, 64MB grafička.
Da ljudi imaju zdravi razum ne bi se nitko popeo na K2 ili M. Everest. Zar bi zdrav razum išao na prvi let preko Atlanskog oceana??? Zdrav razum sjedi doma, pije čaj, grije se uz kamin, a zanesenjaci, ljudi "manje razumni" probijaju granice.

Citiraj:

Mislim da bi se ekipa sa Iskrice u potpunosti složila sa ovom konstatacijom.
Staro 18.12.2004., 00:32   #21
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Kao sto je rekao drug paske stvar je u tome sto je nekima to GUŠT!!!

Npr ja volim da mi izgleda sve uskladjeno tako da cu osim performansi i gledati da polca neizgleda kao npr soltekica. (zasto zato sto podosta gledam tu kanu i to me smeta)

Naravno da ce cura dobiti prigodne poklone za godisnjicu, rodjendan, bozic, svetog nikolu itd...

ali moj gust je moj gust i ona to zna nekima su hoby auti nekima sport meni su racunala i sve o njima.

I da iskoristavam svoj komp u potpunosti.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2004., 13:25   #22
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MIK
Mislim da baš to ljudi koji kupuju "nepotrebne" stvari tjeraju cjelu stvar naprijed. Zahvaljujući njima mi sada imamo brze: grafičke, memorije, procove, matične sa svim mogućim čudima za SITNE PARE!!! Da svi razmišljaju "razumno" Bilo bi nam dosta P3, sa 256MB, 64MB grafička.
Za SteficuTM i je. No dobro, PC je ionako u nacelu igracka, pa onda nema smisla skrtariti...

Citiraj:
Da ljudi imaju zdravi razum ne bi se nitko popeo na K2 ili M. Everest. Zar bi zdrav razum išao na prvi let preko Atlanskog oceana??? Zdrav razum sjedi doma, pije čaj, grije se uz kamin, a zanesenjaci, ljudi "manje razumni" probijaju granice.
Gledaj to ovako. Definitivno cu popiti pivu s planinarom koji je zaboo zastavu na Mt. Everest nego s tobom jer imas DziFors 42314 modanu u 52345. U drugu ruku, ne cu sigurno popiti pivu s tobom _samo zato_ sto imas DziFors. Vidis, nije problem u manjku razuma, nego u iracionalnosti i materijalizmu. No opet, ako te veseli i imas novac koij mozes potrositi na to, meni je tako sve jedno.
Staro 18.12.2004., 17:35   #23
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:

Gledaj to ovako. Definitivno cu popiti pivu s planinarom koji je zaboo zastavu na Mt. Everest nego s tobom jer imas DziFors 42314 modanu u 52345. U drugu ruku, ne cu sigurno popiti pivu s tobom _samo zato_ sto imas DziFors. Vidis, nije problem u manjku razuma, nego u iracionalnosti i materijalizmu. No opet, ako te veseli i imas novac koij mozes potrositi na to, meni je tako sve jedno.
Ja cu popit pivu sa svakon normalnom osobom,a da li on ima doma helikopter ili samo 2 iskoristena kurtona totalno me ne zanima. I jos ne kuzim jednu stvar kod tebe...jesi li zavidan covjek? Ako nisi,onda sta te uopce briga ko ce sta uradit sa svojom lovom? Ako covjek zeli stavit zadnju kunu na graficku ili novi bicikl,njegov problem. Its my(his) life.....
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2004., 21:36   #24
Headshot
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Ja imam MSI K8N NEO Platinum i ploča je super,vjerujte mi isplati se svaku lipu dati za nju.
2x512 Kingmax DDR 400
Leadtek 6800 GT
Maxtor 80 GB serial ata
Thermaltake XASER III V2000A
Tagan 380 W
Pioneer DVR-108 Dual layer
19" Samsung 957 MB CRT

Zadnje izmijenjeno od: Headshot. 23.12.2004. u 21:48.
Headshot je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno