|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Logitech g5 čudan problem
Kupio sam od frenda logitech g5.. Kad sam došao doma uključio sam ga instaliro drivere najnovije i restarto komp.. Sve je ljepo radilo, da bi se nakon 5min počeo palit i gasit.. ( reinstalirao drivere, provjerio postavke u biosu i googla-ao jako puno, i vidio da dosta ljudi ima problem ali ja nisam našao riješenje) Sada uopće ne radi, 0 bodova.. Ima nekakvo riješenje? p.s. koristim xp sp3 32-bitna Sada sam skužio da kada lagano lupnem ( samo lagano) sa mišom o stol, on PRORADI, i onda opet se počme ugasit itd.. ![]() ![]() Sutra moram vidjet dali radi na drugim kompovima.. Hvala, Pajic3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije ti baš neki prijatelj ako ti proda smrdani miš ![]() No uglavnom, probaj očistiti senzor onom krpicom za naočale, možda je nešto zapelo unutra, meni se to znalo desiti sa starim Geniusom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
G5 mis ima za podesiti 3 brzine i ima idikator svjetleci u kojoj je brzini, ako se mis gasi, onda se i taj indikator ugasi.. ako je tako, provjeri kabal od misa, provjeri jeli dobro u usb ustekan, dali ti port usb na kompu funkcionira kako treba, mozda ga prestekaj u drugi. Ako mis ne radi na momente, a indikator i dalje svjetli, onda poslusaj savjet od Hei$$e, ocisti senzor. Ako ni jedno ne pali, pozdravi frenda i zahvali mu na dobrom misu, posto mislim da to nije softverski problem.. ja imam g5, normalno je radio na sp3, i na win7 i dalje normalno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
kabel od miša, meni se isto dogodilo na mx518. pukle žičice na izlazu iz miše, jer jebga, tam je najveće opterečenje što se svijanja tiče i nerijetko pukne žičica. sam to otvori i zalemi nanovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imao sam slican problem.... Mis je malo radio pa malo nije....a najzanimljivije je da je uvijek proradio kada bih ga piknio u neki drugi komp....komp bi ga uredno prepoznao i mis bi radio par dana i onda se samo zblokao i komp ga nije mogao prepoznat... Vidjelo se da je nesto prikljuceno na USB, ali komp nije kuzio sta je to tocno... Tako je malo radio pa malo ne.....samo se "smrzne".... Poslao sam mail u Logitech i za svega cca 3-4 dana dobio glanc novi, zapakirani mis iz Logitecha. Trazili su jedino adresu gdje sam mis kupio, racun te serijski broj misa. Naravno da u servisu nisu mogli popravit mis jer kod njih je radio kako treba (a rekao sam da ga treba testirati par dana i da tek nakon nekog vremena se zbloka) i vratili mi ga uredno natrag. No, logitech je sredio stvar.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
only fool, not a horse
|
serijski broj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ispod misa imas dva broja koliko znam.....i oba broja sam morao poslati.....sada dali je to neki SN ili sta.....bit svega je da sam morao poslati te brojeve, kopiju racuna te mjesto kupovine. ![]() Kada dodem kuci znati cu sta sam morao poslati kada pogledam ispod misa...hehehe.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|