|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() kupio sam grafu 5900xt i imam neko jadno napajanje max power 400w. jako mi se grije grafička recimo u igricama. i samo rr u sred igre. znam da restartira jel nemam dobro napajanje ali zašto se grije?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Koje su ti ostale komponente, al najvjerojatnije do napajanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Da... meni se par puta desilo sa starim napajanjem da mi usred igre izbaci poruku da su driveri downclockali graficku jer nema dosta struje... Ali njemu se komp vjerojatno ne restarta zato sto je ponestalo struje grafickoj, nego necemu drugome... A sto se tice grijanja... Moja se zna dosta ugrijat na novijim igrama... ali u zadnje vrijeme zakuha na Far Cryu... Igrao sam ga normalno do misije Research i nakon jedno dvije minute na toj mapi, pocnu se pojavljivati artefakti i igra pocne trzat... ako odmah ne izadjem iz igre, za minutu ce zastekat... Probao sam i clockove graficke stavit na deafult, al opet ista stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A da digneš napon memoriji AGPu, i procu i NBu? Malo olabavi latencije i vidi onda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
moždaaa
navjerojatnije je napajanje jer se i meni resetirao dok nisam kupio codegena 480W.Imam 9800PRO
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ma dosad mi nije ništ restarto... ostale komponente su mi "dobre" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|