|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem sa MISEM -
Well Instalirao sam hrpu programa u zadnja 2dana pa neznam koji radi poteskose a sistem restore mi nije pomogao. Radi se o tome da moj mis - ne uvijek al u 6 od 10 pokusaja tj klikanja ljevom tipkom radi tipa 1.kliknem na zip - on pocne odzipavat kao da sam odabrao extrackt 2.kliknem na slovo,on oznaci rijec,kao da sam dvokliknuo U control panelu je sve kako i treba biti Kako da onda popravim ovo ?
![]() |
#2 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
da ti nije mozda ctrl stisnut? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije,moze li bit stisnut putem nekog programa? P.S Upravo sam obrisao windowse i stavio nove orginal windows xp sp3 i dalje mi mis zeza Jer moze on da poludi ovako,mislim sto on ima da bi poludio,jer nije to razer nego obican logitech od 100kn? Pokusat cu posudit drugi mis pa probrati ali nebi trebalo biti problema jer sam obrisao windowse,tocno ? nikakve postavke na sadasnjem misu nisu trebale ostati pa znaci da vise nije do programa posto sam obrisao sve zivo.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Poludio je i moj miš, mislim da me neka virusčina gadna napala, jer ne radi ni onaj na tastaturi(laptop). jednostavno miš mi "titra"posvuda po monitoru a ja ne mogu baš ništa..jer i ako želim ić pomoću starta u neki program miš "preleti" i tuda i pokrene svašta. Titra čak i u safe modu, ima li itko pametan savijet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
tako je i moj zajeba** pa sam ga nabio u zid i otisao kupit novi... Valjda je to neki trojan il virus Bog zna sto..
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Lako se vama zafrkavat al ja muku mučim. Nema nikoga za ovim kompom osim mene (garantirano) al ja sam cijeli dan luda...jedva "navučem" miša di želim kliknut i kad odem kliknut on pobjegne. driveri su ok, virusa nema, ispregledala sve,sve postavke miša ok (problem je šta zafrkava i onaj stolni a i kad scrolam prstom po lapu, ista stvar...miš "bježi". Dajte pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |