Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2009., 15:05   #1
Vermox
Premium

Datum registracije: Feb 2009
Problem s napajanjem?

cudan problem imam...do jucer sve je radilo ok a sad me zeza ocito spoj kompjutera i tv-a...tv je panasonic plazma 42x10 i kad je spojena na isti steker kao i komp komp se sam od sebe gasi(hdmi kablom nije bio spojen s tv-om)..stavio sam da je tv na drugom stekeru i komp se nije gasio al isti problem je nastao kad sam htio spojit hdmi kabel u komp tj u dvi adapter koji ide u komp..opet se sam od sebe komp ugasio..ovo prvo mi nije bilo tolko cudno al ovo drugo...i prije mi se to znalo desit sa kompom(to sam odklonio ciscenjem prasine ventova) al kad jos nisam imao taj tv pa mi je sve jos cudnije...komp uredno radi bez problema kad nije u bilo kakvoj korelaciji s tv-om..da napomenem da sam ugradjivao novi hard disk u komp i da se to prvi put desilo kod dizanja sustava sa novim hardom..medjutim odspojio sam hard i probao sve kako je i prije bilo i opet se isto desavalo...probavao sam razne kombinacije u stanu sa razlicitim stekerima i isto..spojio sam pc preko vga i opet isto...

moja predpostavka je da je napajanje od kompa al ono ili radi ili ne..ili se varam???graficka?? al onda bi se isto desavalo s monitorom..vec sam luuuuud...
Vermox je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2009., 12:43   #2
Vermox
Premium

Datum registracije: Feb 2009
isto se dogadja kad spojim samo audio kabel ili vga kabel...probao sam razne kombinacije sa stekerima i pruduznima u stanu al opet isto..
Vermox je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno