|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
128 SDR ne prihvaća?
Ukratko da objasnim.Dosada sam imao 256 sdr ram memorije.Imao sam nekakav problem sa kompjuterom pa sam dao ga na popravak.Kada sam došao po njega nabili su mi cifru da boli glava pa mi je bilo malo sumnjivo.Kada sam rekao da mi je puno oni su mi napravili sljedeće obadvije SDR(po 128 mgb) rade kao i sva tri slota za njih.Kada ubacim obadvije kompjuter neće da digne sustav. Kada je samo jedna ubodena radi sve.Primjetio sam da su mi prćkali po biosu pa sada neznam kako da osposobim drugih 128 mgb.Unaprijed zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako si primjetio da su ti prčkali po BIOS-u, jednostavno vrati BIOS na default postavke i onda provjeri da li radi.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
probao sam.situacija je sada malo bolja .mogu startat kompjuter sa obadvije sdr kartice ali mi priznaje samo jednu tj samo 128 mgb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
cek ne kuzim kak mislis "kad sam im reko da mi je skupo napravili su mi sljedece..." jesi im platio ili sta? a ili su ti "slucajno" ostetili plocicu ili zamijenili sa neispravnom... ali probaj jos stavit jednu do druge plocice u prvi i drugi slot za memoriju...
![]() |
#5 |
Registered User
|
ma ja nisam htio da odužujem sa objašnjenjima ali oni su mi rekli da mi je crkao modem i još jedan dio . kada sam ja posumnjao da se radi o prjevari jer on nije ništa mjenjao rekao mi je da sutradan dojdem jer mora izvaditi svoje djelove te staviti moje nazad.Kada sam uzeo kompjuter i rastavio ga potvrdio sam svoje sumnje da nije ništa dirano jer je posvuda bila prašina.zato su mi dirali po biosu pa sada me zajebaje.Obadvije kartice rade ispravno jer sam svaku pojedinačno isprobao a i svaki slot tako da nije u tome problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|