|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
može li bežični telefon ometati spajanje na net?
Imao sam Panasonic bežični, spojen na jedan od dva ulaza na modemu (na drugi je spojena tel. linija) i brzine su bile u pravilu 45,20 pa čak do 48,00 kbps. Sad sam zamijenio stari modelPanasonica, za noviji Alcatel, i brzina je uredno 37,20 , što me "veseli". Kad iskopčam Alcatel , brzina je opet 40 ili 45 kbps. U čemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kod mene ista stvar, al kod starog na modemcetu. Od kad je Panasonic gore, modem se uredno spaja na 30-35 ako ne i manje, a prije je bilo prek 40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ali kod mene je s Panasonicom bolje a s Alcatelom ne štima. Sad sam spojil Alcatel na glavnu tel. utičnicu, koja ima dva ulaza a ne na komp i sad je digo na 41,2 kbps a to je još daaaaleko od nekdašnjih 45,2 koliko je bilo normalno s Panasonicom. Pa kaj nitko na forumu ne zna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
svaki elektronicki uredjaj stvara odredjene smetnje... opterecenje telefonske instalacije ti se promijenilo... alcatel ocigledno stvara vise "suma" na samoj lajni... no help there... probaj isfurat T utikalo prije samog modema... mozda pomogne...
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa kaj se čudiš? Probaj spojiti legendarni Motorola SM56 modem s skoro bilo kojim telefonom pa budeš surfo nikada...Zavisi od modema (neke modele ne dira nijedan telefon) a i u pravilu "jači" modeli telefona stvaraju više smetnji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Imas na modemu, pise ti sta je "Line In", a staje "Tel", samo se zaviri da mozes da vidis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam žičani Siemens koji nije spojen direktno na modem, i bežični Panasonoc koji također nije spojen na modem, nego u lancu kablova koje imam do utičnice. Kada uključim Siemensov onda mi se spaja na 33xxx, bez do 50xxx. Panasonic ne smeta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
al u 80% slucajeva telefonska linija nije bila dovoljno dobra za nju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|