|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() router mi stalno radi disconnect nakon 1h48min28sec.Nakon toga(po savjetu t.coma) moram router iskopčati iz struje i ponovo ga ukopčati.To mi već ide na živce jer sam prije bio spojen 24/7.Šta da napravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj router je poznat po tome da ne radi najbolje u router modu. Najboji savjet bi bio da ga prebaciš u bridge mode. Doduše, nekima je uspjelo staviti u njega original firmware i problemi sa stabilnošću veze su nestali. Ako ti je prije radio kako treba, onda bi prije moglo biti nešto na centrali nego u samom uređaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
na centrali je sve u redu,tako kažu.a da,prije sam bio u bridge modu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako imaš jedan komp / lap vrati 584 u Bridge mode, a ako imaš više komp / lap onda: a) nabavi std router b) nabavi asdl router i izbaci iz igre 584 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako nemaš maxTV otiđi na D-linkovu stranicu i skini orginalni firmware i flashaj uređaj. garantiram ti da bude bolje radilo, jer moj bolje radi.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Moj savjet kupi drugi modem. Ja sam imo slican problem prelaskom na 8mbita, i pucao mi dlink ko blesav, kupio sam linksysov i radi ko sasavo, eto ako neces moci nikako drugacije rjesit stvar kupi bolji modem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|