|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
kopča
dobio sam danas novu ploču i problem odmah vidim čim sam ju vidio...tj..onaj hladnjak koji hladi chipset on se micao, tj. nije unutra bio onaj plastični šraf ok...ja stavim od prijašnje matične...hladnjak je sad donekle pričvrščen...ali on pleše malo lijevo desno...sad jer to normalno ili ne.. hvala...na pomoći... Zadnje izmijenjeno od: DomagojX. 25.02.2009. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad sve sastaviš i upališ prati temp. Eventualno digni hladnjak, očisti, stavi novu pastu i zaklopi. Nije bitno šta "pleše" nego da je dobrom kontaktu sa čipsetom i da se ne naslanja na okolne komponente. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Da vidi se u BIOS - u, ali ti je zgodnije neka aplikacija šta isto vidi / prikazuje u winsima. Imaš na cd - u od mobo, Everest i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
ovaj plastični držać koji sam stavio od neke stare matične jednostavno je samo skočio i jbg...nikak više ni on da drži...jer se smije recimo staviti obični metalni šeraf i stegnut s maticom samo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ovako napamet bez da se vidi hoće li se šta spojit a nebi trebalo ti nitko nemože odgovorit. Probaj naći drugu kopću ili PVC vijak kojeg bi trebalo provući odozdola a matica neka je na strani hladila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
ne znam na koje misliš ono koje dobim s kučištem...stavit ću nekakvu plastičnu šajbicu između šerafa i matice..i valjda nebi smjelo biti nekih nuspojava...samo treba naći neki ultra tanki šraf Zadnje izmijenjeno od: DomagojX. 07.02.2009. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
A zakaj ne odneseš tam di si je kupio i zamjeniš prije nek nešto shebeš???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
herr Flick
|
Odi tamo gdje si je kupio, objasni u cemu je stvar, reci im da ne trebas zamjenu vec samo kopcu pa ce ti oni sve dalje reci sta i kako
![]() |
#17 |
herr Flick
|
![]() |
#18 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
zasto bi trosio pare na hladnjak, kad su mu u vemil-u duzni to popraviti i ako stavi zalmana gubi garanciju, i opet nema kopce za stock hladnjak, pitanje ako od zalmana pasu, a i crne boje su ![]() btw cisto sumnjam da zalman hladi bolje od ovog stocka, stock je duplo veci |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
jer netko zna jer vozi koji tramvaj do ve-mila....jer neam auto...matična je kupljena tu prek foruma...a kolega ju je kupio u kutini... sad meni je najbliži vemil u zagrebu u rudeškoj... http://www.ve-mil.hr/assets/images_c...a_v_Zagreb.jpg EDIT: evo sad vidim da tamo vozi tramvaj petica....i onda idem tamo...i velim im znači da mi samo to stave ako je moguće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...3f597e48350e44 U adm-u je bio i onaj lepezasti, malkice bolji al kolko vidim nema ga više! Citiraj:
Bit je u tome da se dobi dobra pasta te kopče koje drže kak spada! A čisto sumnjam da bi Vemil to priznao pod garanciju! DomagojX @ pa kaj ne vidiš da ga nemaju u Zagrebu u trgovini, odi do ADM-a ili Linksa, tamo ih ima! ADM ti je (na glavnom K. se ukrcaš na 2-jku i voziš jedno 10 stanica dok ne dođeš do križanja, s lijeve strane se nalazi crkva neke čudne građe skužil budeš ju sigurno i tam se skini i iza zgrade al na desnoj strani ti je ADM) ! Stanica se zove "IvanićGradska" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
danc00 imao sam ja tog zalmana, i frend mi ima tu plocu, pa manje vise znam kako izgledaju oba hladnjaka ![]() ma nije stvar u tih 25 kn, ali nema smisla da ih daje kad taj zalman ne bude hladio bolje od stock hladnjak, i opet mu ostaje problem neispravnog stock hladnjaka, mozda mu jednog dana zatreba ako mu slucajno ploca krepa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|