|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
problemi sa d-link dwl-6510
Pozdrav! Pred koj dan su mi uključuli optimu. Sa njom sa dobil d-linkov router DSL-2640B WIRELESS G ADSL2+ MODEM ROUTER. Ima 4 LAN ulaza i naravno wireless. Svoj komp sam spojil prek kabla, a bratov na wireless. Pošto mu je loš USB ulaz kupili smo karticu DWL-G6510 (bila je preporuka na kutiji od routera). I tu počinju problemi. Prvo je prepoznal mrežu ali se nije spojil i pisal je "acquiring network adress". Maknuli smo sve zaštite i onda se je htel spojiti, stavili smo WPA zaštitu i radil je internet, a kad smo stavili WPA2 nije htel raditi (po defaultu je složeno da radi automatic WPA/WPA2). I ja sretan zadovoljan da radi na WPA-u, ali premjestil sam router u drugu sobu i ne može najiti našu mrežu, a kad ju najde veza svako malo puca. Pa me zanima dal mu smeta to kaj je router u drugoj sobi(meni nema nikakve logike) ili da je možda kartica pokvarena (kupljena je nova). Prijatelj mi sugerira da reklamiram karticu jer ne radi na WPA2. Svi komentari su dobro došli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidi kako se ponaša / radi kad postaviš da koristi samo 802.11b |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Moja preporuka je da se riješite nepotrebnih problema i jednom za svagda potegnete kabel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Rešil sam problem. Na cd-u od kartice se nalaze driveri za vistu pa ih nisam instaliral, a u xp su ugrađeni driveri za nju, tak da sam koristil te drivere (xp je sam prepoznal karticu). Na netu sam našel najosnovnije drivere verzija 1.0, instaliral ih i radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|