|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
No-Ip pitanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ajde ljudi jel zna netko |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jesi skinuo No-IP DUC (Dynamic update client), instalirao ga i podesio kako spada?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
naravno imam ga ali nemrem na njemu nis podesavat EDIT: aha mogu budem probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ok je sad, ali dal postoji mogucnost kada nekom radi taj IP znaklovni da kada mi se promijeni internetski IP da druga osoba nnetreba opet pisat taj znakovni IP jer kada se meni promijeni IP druga osoba se nemoze spojit, jer ako se nemoze onda no-ip nema smisla uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nećeš mu više davati IP adresu nego No-IP adresu koja ti je samp-rpg.no-ip.org, samo bitno da No-IP DUC bude aktivan...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
da ali svaki put kad se meni promijeni IP on mora ponovo pisat samp.......inace ne radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|