|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Scientific Atlanta - D-link na dva kompa
Dok sam bio na T-comu imao sam dva računala i maxTV povezana žično preko D-link G684T. Sada sam prešao na B-net i imam modem Scientific Atlanta 2203 sa jednim portom za komp, jedan za telefon i jedan za TV. -->
Sada bih se ja povezao ponovno preko D-linka tako da mi obadva kompa mogu istovremeno na internet. Dakle, Scientific Atlanta - D-link i sa njega na dva kompa žično. Bežično mi ne treba kad imam napravljenu instalaciju. Ne znam kako da to napravim, molim pomoć! Dok sam bio na T-comu imao sam dva računala i maxTV povezana žično preko D-link G684T. Sada sam prešao na B-net i imam modem Scientific Atlanta 2203 sa jednim portom za komp, jedan za telefon i jedan za TV. Sada bih se ja povezao ponovno preko D-linka tako da mi obadva kompa mogu istovremeno na internet. Dakle, Scientific Atlanta - D-link i sa njega na dva kompa žično. Bežično mi ne treba kad imam napravljenu instalaciju. Ne znam kako da to napravim, molim pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Stavi dlinka u istu mrežu, spoji s kablom...možda će ti trebat crossover u što jako sumnjam... I to je to, javi ako ćeš imat problema. Na računala ide gateway i dns atlante, ista stvar i u dlinka. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 06.12.2008. u 22:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
How do I configure my router to work with a Cable modem connection? Sad je tek primijećeno da se radi o uređaju s integriranim modemom. A kod takve usluge to jedno računalo dobije javni IP… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
D-link IP: 192.168.1.1 SA IP: 192.168.100.1 |
|
![]() |
![]() |