|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Čudan problem sa tipkovnicom
Ne znam je li ovaj problem hardverske ili softverske prirode,pa sam ga stavio tu. A nisam ni siguran da li je tipkovnica kriva Uglavnom,krajem 7. mj. kada sam kupio MBO,RAM-e,HDD itd itd(ovo drugo nebitno) poceo je taj problem..na pocetku uopce nisam obracao pozornost,ali sam onda skuzio. Kada npr slusam pjesme (kod mene slucaj,Winamp) i pisem nekome nesto na MSN,ili pisem na PCE-u,zvuk mi steka,al doslovno steka,onako kao na djelic sekunde "zapucketa",i to onda ubija :S.Bilo gdje da pisem,pucketa mi tako,i u Wordu kad sam. No nisam se toliko brinuo,vec sam se bio naviknuo,ali sam onda poceo igrati igre.Prvo sam igrao ETS 2008 samo,pa sam mislio ono "hajde,to je do igre",ali sam neki dan instalirao i Undercover,i u njemu je taj problem naime :S. Stavio ja na najnizu rezoluciju,i na najvisu,uvijek je tu to stekanje. Samo sto,naravno,u igrama nije samo zvuk,vec i slika..:S..Ide normalno 2-3 sec,pa tak "zapucketa" zvuk i slika zastane na djelic sekunde :S,i tako stalno. Ne znam stvarno sta je. Dok npr igram Far Cry 2,nema toga...naravno,skuzio sam da je problem u tome sto se u ETS-u NFS-u drzi tipka na tipkovnici(gas) i to mi je onda isto kao da tipkam i dodje do tog zastajkivanja. Znaci,ocit je problem tipkovnica,da kada se ona koristi da zastajkuje sve :S. Probao sam igrati NFS sa joystickom,i naravno,nema stekanja,sve 5. Stvarno ne znam u cemu bi mogao biti problem:S,znali netko?? Diskovi nisu u PIO modu,i nemaju bad secotra(testirano sinoc). Please help!
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A to ti je char delay, podesi u biosu char delay veći ili ugasi. Sad da li je char delay ili slično od biosa do biosa se razlikuje ali traži "delay" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne za disk, terbaš slično postavit ali za tipkovnicu ne za disk typematic char rate i sl.. http://www.geocities.com/rick_lively...S/M/MODEST.HTM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A haaaa,a joooj,a ja za disk mjenjao xD ![]() Probam to nac,pa javim kasnije rezultate ![]() EDIT:Nema takvog neceg kod mene u BIOS-u,prekopao sam cijeli BIOS,za tipkovnicu ima samo ono da se komp pali preko nje i USB support(a nije preko USB-a):S Svejedno hvala Mortal na trudu ![]() Zna li mozda netko,kako se zove ta opcija kod Gigabyte maticnih,koju je Mortal naveo??
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 25.11.2008. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A koji BIOS imaš na ploči? Takve greške se znaju ispraviti u novijem BIOS-u... Jesi li probao neku drugu tipkovnicu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
imam isti problem na ovoj tipkovnici! mislim da je to neki problem sa driverima od logitecha! nisam si dao previse truda da to rijesim posto mi je to komp samo za filmove pa me previse ne dira! makar je malo iritirajuce kad pustis muziku i guglas ili se dopisujes! e da imam vistu business 32 bit sp1 i skinuo sam najnovije drivere za logitech i dalje steka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koju MBO imaš? Mislave jesi ti odšetao do druge sobe i uzeo drugu tipkovnicu pa probao s njom xD ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|