|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovako Prvo pohvala t-comu jer su mi za samo 48h dostavili trazene 5.1 logitech zbog produzenja ugovora. A sad. Ja sam ukljucio svih 5 zvucnika u ovaj glavni,woofer jel? i ukljucio pod control panel 5.1 speakers i na taskbaru kliknuo na audio i izabrao effect LIVING ROOM,i sad slusam mp3 winamp ili gledam divx film no samo woofer + 3 prednja zvucnika (left,right i central) sviraju ali left i right rear ne sviraju,probao sam dvd preko powerdvd-a ali isto,probao sam promjenit u concert hall,bathroom,under water,ma itd..sve opcije efekata ali iako sre zvuk mjenja,uvijek samo ta 4 sviraju dok back tj rear left i right ne pustaju zvuk? to mora tako ili,mislim zvucna mi je integrirana na maticnu ali podrzava cak i 7.1 hd audio ,stoga ne kuzim ? EDIT: jos bih dodao da sam ovaj left front koji ima zeleni + crni + crveni utor ustekao u zeleno i crveno jer mi na pc nema crni utor,samo zeleni,crveni i plavi...jel tu problem mozda?
Prvo i zadnje upozorenje. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.11.2008. u 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
probaj taj crni ustekat u plavi, inace ako nisu sva 3 ukljucena onda ti i nemogu svi zvucnici radit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
problem rijesen hvala rade odlicno i na winampu mp3 radi svih 5+1
Prvo i zadnje upozorenje. Zadnje izmijenjeno od: crocro25. 21.11.2008. u 19:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|