|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Novi komp, nema boota
Evo da i ja malo dosađujem ![]() Jučer su stigli novi djelovi za komp, E7300, gigabyte GA-EP45-DS3R 2x2gb kingmax @ 1033mhz, ocz napajanje 500w, sapphireova 4850 i novi 250gb seagate hard. Problem je u tome da se prilikom paljenja ne pokazuje niša, niti boot screen, niti bios, ništa. prvo sam mislio da je novi samsung 2253LW krivo spojen sa grafom, ali sam probao na ovom starom kompu i radi. 2. mislio sam da je nešto sa memorijom: isprobavao sam sve moguće kombinacije 1. i 2. keksa te njih 2 zajedno, opet ništa. 3. odspojio sam sve ventove, front usb i audio, probao upalit, ništa. 4. mislio sam da sam krivo spojio paljenje, ledicu za hard, i restart pa sam ostavio samo paljenje i opet se upali al je crni ekran. možda još jedna stvar. razlog mjenjanja konfe je bio iritantan zvuk napajanja visoke frekvencije i stalno gašenje. primjetio sam da kad sam spojio napajanje u struju da, još dok komp nije upaljen (novi komp), iz novog napajanja se čuje isto visoke frekvencije. sada sumnjam da bi iz svega toga mogla biti matična. imate ikakve savjete u vezi toga? svaka pomoć je dobro došla ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo, ja jučer sastavljao kod frenda sličnu konfu, ploča je samo DS3L i proc je E8400. Isti problem imamo, nema slike nikakve, nema POSTa niti bilo kakvog beepa. Takodjer spojili monitor drugdje, promjenili grafičku, preštekali rame u svim kombinacijama i pojedinačno (2x2GB kingmax @ 800), otpojili sve što nije nužno...što dalje? Sumnjam na matičnu ili proc... Mislim da sam sve napravio kako treba (mislim da stavljanje proca na ploču), ako sam ja neš zahebo bit će prvi put i ovo ću si napravit ![]() ![]() Pomagajte nam ljudi...pls ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
@ De5tr0yer here: ![]() ![]() Rijesili problem... 4 pinski dodatni 12V konektor bio NEspojen.... Kako zajebava ljude ovaj 8 pinski... Ne znaju da ide 4 pin nutra ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|