|
![]() |
#1 |
freshprince
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Ovako prije koji dan sam nabavio HD 4850 ...koji je odlična grafa...te sam imao velike artefekte u crysisu i far cry 2( neke crte iz protivnika i nestajanje površine itd.)...stoga sam instalirao nove drivere i nanovo windowse...ali nije pomoglo...i otišao sam u vemil...na reklamaciju...i kažu da je s grafom sve u redu...e sad preostalo mi je samo napajanje u čem bi moglo biti problem: Evo moje konfe pa procjenitejeli napajanje problem: Delux 400 W Intel P4 3.00 GHZ GAINWARD radeon HD 4850 WD 320 GB LG pržilica Nisam siguran ali mislim da bi mogao biti problem u napajanju...eto tražim savjete..puno hvala ljudi ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Boss. 12.11.2008. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nisu ti ništ krivo rekli u svezi napajanja, jer bog-te-pitaj kakvu struju i kolko struje komp dobiva za normalan i stabilan rad. Za artefakte još moreš okriviti i drivere i same igre, a bome i stanje Windowsa. Još k tome svemu imaš i preslab procesor za tu karticu, tak da sve i svemu dolaziš do činjenice da ti ne gine veselje i pol s tim napajanjem. Za cijenu te kartice si mogel razmisliti o nekom rabljenom E2100 ili E4000 modelu, HD 3850 512 kartici i novom kvalitetnom napajanju. Ovak se samo zayebavaš s tim napajanjem, jer pitanje je vremena kad krepa skupa s još nekom komponentom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|