|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Alternativa MediaPortalu i TVserveru za dijeljenje DVB-T signala preko mreže
Pozdrav, imam 2 kompa doma, spojena LAN-om. Prije sam koristio TVserver + MediaPortal kako bi brat na svojem kompu gdje ima daljinski, a nema TV karticu, mogao preko mene gledati programe. Ono što je tu važno jest da je on mogao mijenjati programe neovisno o stanju kod mene (samo je TVserver trebao raditi). Netko tko je koristio TVserver i MP zna o čemu govorim. No, smeta me kod njega, osim bugova i nestabilnosti (neće se TVserver svaki puta upaliti, uglavnom dječje bolesti na koje se ne može prigovoriti jer je freeware ![]() Sad tražim alternativu. Znači, vjerojatno slična priča, ne mora biti free, samo neka nudi slične mogućnosti kao MP + TVserver - da se može na drugom kompu koji nema TV karticu, gledat preko mene digitalna televizija (čak nit snimanje nije potrebno ili gledanje/snimanje više programa) i neovisno o programu na serveru, mijenjati programe (koji su na istoj frekvenciji, drugačije ne bi bilo moguće jer imam samo jedan tuner). Ima li uopće koja alternativa tome ?
![]() |
#2 |
Moderator
|
A moram bumpat, ja i dalje nisam ništa našao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
|
DVB Viewer ima mogućnost da se na klijentu mijenja program neovisno o serveru ? ![]() Što se tiče drugog programa, ProgDVB-a, on radi odlično. Jedino se morala skinuti 14-dnevna trial verzija Prog Media Servera, jer ona free verzija nije radila (ili ju ja nisam uspio upogoniti kako treba). Uglavnom, imam još 11 dana triala, a onda opet tražim alternativu ![]() ![]() Svejedno, hvala ti puno. Ovaj ProgDVB je puno manje kompliciraniji za nešto takvo naprema MediaPortala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|