|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Problem sa LG pržom
Problem mi je sa novom lg przilicom (LG GSA-H55N), naime nikako mi nece citati boot cd-e, u windowsima radi sasvim ok, cita i cd i dvd normalno, ali kad se restarta komp uopce nema bootanja sa bilo kojeg cd-a. I da u biosu je namjesten kao prvi za boot i pod master je takodjer. sa njim je zajedno spojen moj stari disk, koji je na slave postavljen. Drugi disk na kojem su windowsi je sam spojen. I jos nesto przilica mi uzasno sporo przi oko 50 minuta za jedan dvd. Mozda su ova dva problema spojena mozda i ne al da naglasim. Ima li tko kakvu ideju??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Najbolje pricekaj da ti se javi clan Igorba. Ako on ne zna rijesenje za tvoj problem u vezi przilice, onda ne zna nitko.. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Možda imamo isti problem....kad mi se restartuje komp motorić u lg przilici vrati laser do kraja i onda se ona malo zblesavi dok se ne pokrene windows..onda dok se komp gasi ja gurnem malo slamku unutra i poguram laser,poslje oće i bootat.....neda mi se otvarat prž..trebalo bi je malo ocistit i podmazat... |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Problem rijesen, stvarno mi boot cd i nisu radili, valjda su se ostetili pa zato, napravio sam novi boot cd i proradilo je ![]() Zadnje izmijenjeno od: sa20. 03.11.2008. u 01:14. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|