|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
MB Gigabyte EP35-DS3
imam gore navedenu maticnu na kojoj imam 4gb ddr2 kingmax, e8400, hd4870 512ddr, chieftec 550W, jednu optiku na sata i 2 harda na ata. e sad kad sam prikljucivo ATX napajanje na maticnu iz napajanja priljucio sam samo onaj najveci znaci samo 20 pinova, ona 4 kolko mi ostalo na maticnoj nisam, ne pitajte zasto (naravno da 12V ATX jesam), al radi mi komp normalno...trebam li prikljuciti do kraja one pinove ili mogu ostaviti ovako?! nadam se da ste me razumjeli! p.s. kabal koji vodi ta 4 ostala pina na tom dugackom ATX prikljucku na maticnoj sam malo spalio pa se bojim sad prikljucit nazad al sve radi! lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
night shift
Datum registracije: Aug 2007
|
Moze da radi, naravno. Pinovi su interno povezani na ploci. Bez brige.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radit će, ali koliko stabilno, ne zna se. Doduše, taj procesor nije neki žderač struje, ali opet nije sigurno da će 100% raditi OK...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pise mi na upustvima na maticnoj da ta jos dodatna 4 pina stavljam ako ...."only if you have 2X12V ATX"... a ja imam samo jedan prikljucak u maticnu od 12V pa ce valjda biti sve u redu kolko sam skonto! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|