|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
IN9 32X-MAX 680i SLI problem sa maticnom...
Pozz svma! Ovako, nabavio sam doticnu maticnu (rabljenu sa garancijom) i na nju sam stavio e6320, 4x1gb ddr2 na 800 crucial ballistix tracere (gmh), grafa je bila 3870 i hladnjak je tru 120 eX. za napajanje je bio zaduzen tagan BZ800. Sve sam lijepo spojio, pregledao dal je dobro sve sjelo i probao upaliti. Ploca je zavrtila sve ventilatore na max i stala je na post kodu 90. Tako je stajala duze vremena i probao sam stisnuti reset, ali je onda post kod prebacila na F0 i tu ostala. Probao sam Clear cmos, vadio bateriju ali niti to nije pomoglo. Nakon toga sam probao sa frendovim komponentama na istoj maticnoj: memorije smo probali od OCZ-a 2 seta(rev1 i rev2.2 ili tak nes), Patriot plocicu od 2 gb, Graficku 7600 GS i 3850 256, napajanje smo probali OCZ 600W i jos smo promjenili cpu i stavili q6600. Cak sam posumnjao da mozda i promjenim hladnjak pa sam stavio stock gore. Niti jedna kombinacija od ovih navedenih komponenti nije upalila, sve sam kombinirao. Cak sam i gledao PCB da nije gdje ostecen ali niti najmanje crtice nema. Sad da li netko od vas ima ideju kako to pokrenuti ili da je saljem na servis. Stvarno vise nemam ideja... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nemam riješenje, ali nevjerovatno kako si sam tražiš nevolje. ![]() 680i SLI, pa to je najomrženiji chipset u zadnje vrijeme. Šalji na reklamaciju, nema druge. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma ploca mi odlicno izgleda, ima dual lan, dolby digital live, jako dobar raspored, a i za sicu sam je kupio ![]() Da mi digne fsb na 400 sto sam po netu citao da moze bez beda, meni sasvim dosta, tako neka radi i odlicno. Sad vidim u doticnom ducanu vise nemaju takvih pa ako mi odobre reklamaciju moram uzeti nes drugo, a ova mi je ploca fenomenalna.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|