Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.09.2008., 13:11   #1
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Thomson ST780 - preporuka

Za sve one koji imaju problem pucanja veze i prekidanja programa na MaxTv sa Zyxelom i sličnim routerima, toplo preporučujem ovaj router. Imao sam D-Link 584T, nakon njega Zyxel, sa njima sam svašta isprobavao, različite načine konekcija, svega sam isprobao ali nikako na zelenu granu....veza bi mi pucala svakih 4-5 sati, nekad manje, nekad više, internet browsing mi je znao se znatno usporit (pogotovo sa Zyxelom), maxtv mi je prekidala slika ili bi pisalo "kanal trenutno nije dostupan".. Surfajući po netu (googlao) sam i naišao na dosta njih koji se žale na ovaj problem sa Zyxelom i u dvoumici dali je Thomson bolji. Moja preporuka je definitivno uzmite Thomsona ST780, možda nekima ne pomogne niti to (loše tel.linije po kući itd...) ali ja sam više nego zadovoljan. Prošlo je već 3 dana odkad sam stavio Thomsona i ni jedno pucanje veze (osim standardnog da se svakih 24 sata promjeni Ip adresa), i nijednom da je maxtv zaštekao (nijednom), port forward je lako napravit i radi (za torrente)...u ovom moru smeća što t-com daje ovo je najbolji izbor
alan_poh je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno