|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Temperatura komponenti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Maticna je mozda previsoko, hard definitivno, mada jos u razinama normale. Proc je dobar. Da, kad smo kod toga, ukrast cu malo topic. Meni temperatura proca varira na oko 42-45, je li to OK? Pentium D 915 DualCore @2,8 GHz.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Ja bih rekao da je za intelove proc to ok, imo sam intelov d915 meni je znao doc i do 50-55C stupnjeva, tako da je ovo ok. Meni se hard zna popet do 60C stupnjeva,a ploca do 55C imam ventilator koji puse po chipsetu i procu. Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 15.08.2008. u 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Otkad sam sistemski disk premjestio za jedno mjesto iznad drugog diska i ispred prednjeg venta, temperatura sistemskog nije iznad 31 stupanj, a ovog drugo nikad izna 34, 35. Jos uz to imam i bocni od 250 mm i straznji od 120 koji vuce zrak van.
![]() |
![]() |
#6 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Preporuka: Vise (3-4) vecih (120mm) ventova sa boljim protokom bi definitivno popravilo stvar. Ukoliko ne stanu u case, postoje dvije (tihe) solucije ... ili modding (busenje 120mm rupa) ili novi case (nazalost).
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bravo za sliku. jesi ikad cuo za png? pogle ovo - identicna kolicina vaznih informacija u 60x manjem fileu. ![]() BTW slobodno si mogao ovdje postati http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1110489 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@BeroVK ohladi toga maxtora malo stavi neki vent barem na 5V da struji zrak..Znas da pogotovo maxtori ne vole toplinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
2304.05 KB | 51 °C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Ma otvoreno je kuciste stalno imam dva 120mm hladnjaka, ma uzeti cu neko bigtower kuciste i par ventova.Hvala na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|