|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Temperature proca (sa stock coolerom)
Evo ovako... zanima me koliko su "normalne" temperature mojih komponenti... idle: CPU: cca 52*C (±2*C) VGA: 44*C NB: 44*c load: CPU: cca 68*C (±2*C) - zna otići i do 75 ali se odma vrati na 68 VGA: 51*C NB: 49*C **gledano pomoću everesta ***nije full load. ali je u manje zahtjevnijim aplikacijama (warcraft 3) kučište je sada valjda dobro prozraćeno.. jedan 120mm intake i jedan exhaust (u sobi je temp 24-27*C) [img=http://img204.imageshack.us/img204/2286/dsc00659lm1.th.jpg] - slika i nije neke kvalitete ovaj 120mm će ići na S1, 140mm nekako da hladi memoriju i NB a umjesto stock coolera za cpu ide hyper tx2.... e sada me zanima da li je smetalo što sam malo "poliro" (bolje rečeno samo šmirglo proc)... i dali netko ima kakvih iskustava sa Pentium D po ljeti na vručinama ![]() Zadnje izmijenjeno od: sirdickens. 31.07.2008. u 23:01. |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
CPU u idleu baš i nije nizak... trebalo bi to niže ići čak i sa stockom VGA - idle dobar CPU - load, više manje OK VGA - load - super
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
@hammer_of_thor a neće niže pa neće.. valjda će kad stavim hypera ![]() @d'beast pa nije baš koda zid šmirglam... ali sam lagano vodenom šmirglom (sa dvije zapravo) gradijacije 2000 i skinio do bakra.. samo onaj pocinčani (ili šta već dio)... a temperature kakve ti se ćine i solucija hlađenja ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
KOliko ti je clockan procesor? Ako možeš spustiti voltaže na toj frekvenciji probaj, ako neide spuštanje samo voltaže, spusti malo i FSB i voltažu Tad će pasti sigurno Nadalje, prbobaj sa fan speedom malo povečati obrtaje, ili sa i-Coolom staviti vent cpu-a na veće RPMove
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Čemu nova tema uz gro istih u vezi temperatura? Pitanje možeš postaviti u za to predviđenu temu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107715 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|