|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pomoc oko uploada slike
Ovako... Otkako sam si kupio novi comp nisam uploadao slike na net... Danas nesto uploadam kad nikako da uploadam tu sliku... Pokusavao sam na imagesforme i na imagesack ali nikako ne ide... Mozete li mi pomoci, molim vas, hitno je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što točno ne ide? Objasni svoj problem malo detaljnije. Ovako ćemo ti teško pomoći...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preko kojeg browsera? Jesi li probao neki drugi? Koristiš li kakav firewall, antivirus ili neki drugi program za zaštitu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Možda ti je i internet poludio pa imaš smanjen upload iz nekog razloga.
![]() |
#8 |
Premium
|
Pretpostavljam da mi je internet poludio... Jer mi se prije desavalo da mi Browser radi i odjednom stane i nista se ne mozer otvoriti... Onda moram zatvoriti i otvoriti browser da bih mogao dalje nastaviti, no idalje se je taj problem pojavljiva... a od prije neki dan je taj problem nestao.... Inace koristim Mozillu, ovu najnoviju... Pokusavam uploadati koristeci IE... Ali ne ide... Nista nisam cackao po postavkama... Promjenio sam nekoliko AV jer sam mislio da je to razlog... Inace koristim onaj firewall sto se dobije uz Windowse... EDIT: Uspio sam uploadati preko IE.... Ali kako da to ucinim preko Mozille... Mrzim IE:... Zadnje izmijenjeno od: d^_^b. 05.07.2008. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj uploadovati sliku sa FireFox 2.
|
|
Oglas
|