|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Eh, ovako do juče sve je bilo kool, znači komp ničim nije ukazivo na neki vid problema, dok juče kada sam išao vani sam ga shutdown, i kada sam upalio desilo se slijedeće, 1 short beep znači boota uspješno, onda učita drivere busove i sl. dalje učita windows, ali ono što je problem što nakon otprilike minutu i pol - dvije se ugasi, tako da ima dovoljno vremena samo da dođe do windows interface i učita šta ja znam sliku na desktopu i onda se ugasi, i ako ga više puta zaredom pokušam upaliti to vrijeme se smanji te se ugasi za manje od minutu... Znal' tko o čemu bi mogla biti riječ ? Ja sam posumnjao u napojnu, ali da je do nje valjda nebi moglo nikako se upaliti a ne raditi normalno na određeno vrijeme i onda se jednostavno shut down kao da je struje nestalo. Hvala unaprijed na sugestijama ili mogućim hintovima ka riješenju problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
1 problem bi mogao biti da nije mozda dobro stavljen kuler ili nesto pa zbog visoke temperature se sam gasi! 2 problem - očisti cijeli komp i kablove sve izvadi pa ponovno stavi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|