Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.06.2008., 22:16   #1
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Please insert a disk into drive H:

Imam problem s USB ladicom za 2.5" disk. Ladica je nova, na laptopu radi dobro, disk u njoj je ispravan jer je sve u redu s njime kada ga spojim direktno na matičnu na sata kabel, ali.........

....kada stavim disk u ladicu i tu ladicu spojim na USB, te pokušam ući u HDD, iskoči mi poruka iz naslova. Pokušao sam mnogo toga, od mijenjanja slova (išao sam čak do Z: ) do deinstalacije usb mass storage drivera (koji se naravno instaliraju ponovnim spajanjem diska), ali ništa ne pomaže. Windows XP uredno prepozna ladicu kao USB izmjenjivi medij i ikona se uredno pojavi u my computer, ali dvoklikom na nju se ponovno pojavi poruka iz naslova. Opet ponavljam da je sve ispravno, radi na laptopu, usb portovi su ispravni jer je na njih ionako spojeno mnogo toga.

Imate li ikakvih ideja? Možda da u BIOS-u isključim "BIOS support for PnP" i da uključim "OS support for PnP" ili je možda sigurnije da ostavim kako je? Ne bih htio da nakon toga više ne mogu bootati u windowse. NA netu sam pronašao mnogo ovakvih problema vezanih uz USB stickove kojima ljudi ne mogu pristupiti i dobivaju identičnu poruku. Ne znam da li se možda daemon toolsi kolju s ovime? Zašto na laptopu sve radi uredno (win XP također)?

Molio bih vas pomoć ili barem neki link na rješenje....

Oglas
Oglasni prostor

Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno