|
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Onda ga nije kupio kod nas nek ti pošalje sliku ili nek prepiše MORA pisati AXHM2500FQQ4C. Nekj mi tu smrdi
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
evo imam jednu molbu i nadam se da ce mi neko htjet pomoc,(vjerovatni vga killer )al nema aveze,glavno da neko ko ima pojima kupio mbi mobilasa sa njuza,al neznam bas da vjerujem tipu,pa ako bi se neko htio s njim naci da vidi jel valja kaj taj proc?evo i broj 091/251-8700 imam i broj od kuce pa stvarno bi bio zahvalan da pogledate 3778-649 aj fala jos jednom imate ![]() aj tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ni probljem, ali bi za tebe bilo bolje da ode netko, kao npr. Jezus jer ja fakat nemam pojma nikaj o mobilcima, ni koje serije idu kak spada. Kužiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
AQYHA su lošiji clockeri od IQYHA i IQYFA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nemam ga di isprobat da radi. Nek onda ide sa mnom netko ko ima AMD i tko se kuži u mobilce. Rendula??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ma odite kod tipa da vidite jel radi i jel stvarno mobilac tak da me ne zajebe!onak pitas ga jel mozete vidjet kak radi i to,ak se sloozi odite pogledat,a ak ne onda je neki jebaros |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|