|
![]() |
#1 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Događa mi se da se komp nakon 2-3 minute smrzne i restarta čim instaliram nvidia drajvere v169.21. Ništa drugo od drivera i programa nije instalirano, friška instalacija xp sp2 i kad stavim driver za grafiku, nakon par minuta čuje se "beep" i slika se smrzne te se komp nakon toga restarta. Na netu sam pročitao da treba u BIOS-u promjeniti nekakvu snagu za grafiku koja stoji na 25W, ali ja toga izbornika nemam. BIOS je zadnja verzija 0703 tak da update ne pomaže. Ono što ima u vezi grafike u BIOS-u je da se podesi default display adapter na PCI ili PCI-e, drugih postavki nema. Šta da napravim slijedeće? Možda staviti starije drivere za grafiku? EDIT: Stavio sam driver v 163.75 ali isto smrzava. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.05.2008. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napiši detalje konfe i obavezno koje napajanje imaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stari član
|
MB Asus k8v-xe (danas kupljena nova) VGA gigabyte GF 8500GT (neki dan kupljena nova) HDD 2x250gb Seagate i Maxtor CPU Sempron 2800+ Napajanje MS 550W (danas kupio novo jer mi stari jeftilen koje dolazi sa kućištem nije moglo pogurat grafiku) EDIT: Da dodam rezultat debugging toolsa: FAULTING_MODULE: bf9d3000 nv4_disp DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 470588d1 FAULTING_THREAD: 899feb80 FAULTING_IP: nv4_disp+23072 bf9f6072 ?? ??? IMAGE_NAME: nv4_disp.dll MODULE_NAME: nv4_disp DEFAULT_BUCKET_ID: WRONG_SYMBOLS Dakle, driver je u pitanju, zar ne? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.05.2008. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stari član
|
Problem riješen, vratio sam staru ploču nazad i sve 5. Vjerovatno se VIA chipset kolje sa nVidijom od grafike, ne vidim drugog odgovora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|