|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
modem i no dial tone
Jedan modem me ubija u pojam. Iskljucil sam onu opciju "...wait for dial tone..." i iskljucena je. Probal nekoliko puta to ukljucivati/iskljucivati i stalno prilikom biranja javlja grašku "...no dial tone" Probal i par puta reinstalirati modem. I da, friski windowsi su gore... modem je novi, driveri originalni. Jel moguce da se modemu blesira malo? hvala, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
gluo pitanje ali nije na odmet, da li si resetirao komp nakon sto iskljucis navedenu opciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jako dorba ideja, nisam se toga sjetio. Ali ne radi... Modem proban u drugom kompu radi perfektno. Modem uzet iz drugog kompa isto radi normalno. Jedino taj modem ne radi u tom kompu, valjda je nekompatibilan... Nema druge, probal sam resetirati CMOS raznorrazne AT komande... Ako unesem X3 (ili ATX3) javljda no dial tone, a ako unesem X1 veli da udaljeni komp ne odgovara ( i to nakon valjda pol sekundem znaci da nije ni port otvoril..) Probal raznorazna restartanja, više drivera, stavljati u druge PCI slotove, no uvijek ista priča... Ima još ko koju ideju? Meni ih je ponestalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod modema zna se desiti da kao defaultnu zemlju moraš odabrati nešto tipa Italija, Njemačka i sl. da bi proradio. Zašto ne zamijeniš taj modem sa onim iz drugog kompa? Tvoj radi tamo, a njegov u tvom kompu. Napraviš trampu i svi sretni.
![]() |
#6 |
Premium
|
Jer je moj star 3 god, a njegov nov novcati... Meni bi odgovaralo, ali njemu ne... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da su novi modemi očajno skupi mogao bi si baš nabaviti i novi. Da nisi toliko daleko, možda bi ti i poklonio jednog obzirom da imam par komada u ormaru.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj radi normalno.... a ionak ga bas ne koristim, imam ga samo nutra za svaki slucaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Poanta je da novi modem košta kao spindle DVDa, čak niti ne onih boljih, jedina je greda kaj dosta tih jeftinjara nema drivere za vistu x64 (32bitna ide preko XP drivera) pa ono ako je to issue onda je već nešto drugo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|