|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Upomoć, radi se o ovome. Laptop normala radio (radi se o hp nx940) upalim ga kad ono crni ekran na kojem piše da mi fali windows/system32/congig/system i piše da ga mogu repair by starting windows setup using the original Setup CD ROM so i tried with xp cd to repair, or new setup of xp, but setup cannot complete, cause it cant see my hdd.. Šta bi moglo to biti? Molim vas, ne mogu živit bez ovog laptopa! ... radio jučer normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Imo sam 20 razlicith diskova i na nijednom nisam trebao drivere instaliravat to windowsi sami rade.Osim ako nisi mislio na nesto drugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Bilo je već milijardu puta govora o tome kako drivere za SATA diskove valja učitati sa diskete prilikom instaliranja windoza ,ili treba uzet nLite i integrirat ih u instalacijski CD. Nekad driveri niti nisu potrebni, ovisno o postavkama u BIOS-u...
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw kao sta sam reko ja nisam strucnjak govorim iz svojeg iskustva,i znam sa 100% sigurnoscu ne samo kod mene nego kod kojih sam ja komp slagao nije bilo potreba za tim takozvanim driverima. A ako ne citate laptop mu je normalno radio mislim da nema price ovdje o tim driverima ovdje je sasvim drugi problem po meni opet kazem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bilo bi najbolje kada bi izvadio taj hard, stavio u 2,3" externo kućište i spojio na obični pc i pokušao nešto raditi s njime jer imam osjećaj da je hard vrisnuo.
![]() |
#8 |
Registered User
|
![]() mislim da hard disk radi jer kad mi se otvori hp recovery vidim kad očitava svoje dokumente. Ajte narode udružite se da mi pomognete, nema razloga za prepirku od ovih gore. I hvala vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Hvala ljudi, instalirao sam za S-ATA-u driver i sve je ok sada. |
![]() |
![]() |
|
|