|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
[HP nx9105] problem s dvd/cd romom
dakle imam doticni lap star skoro 3 god...e sad...cd rom mi je izgleda crkao bas prije nego sto sam isao opaliti nove windowse...ugl kad stavim cd pocne normalno svijetliti ona lampica na njemu i pocne vriti cd/dvd ali nikako ga ne procita tj. vrti ga 4-5 sekundi, stane pa ga opet vrti...ugl kao da skuzi da ima u sebi cd/dvd ali a nemoze procitati...ugl to mi se dogadja i sa originalnim dvd/cd-ovima kao npr bug ili nekeigre koje dobijes s graf i malo manje original stvarima...ugl izvadio sam bio cdrom, ocistio kontakte, lecu, ocistio ga od prasine, pogledao sve kabele i sve je bilo uredu...i plocica nijeizgledala kao da je nesto negdje izgorilo...jednostavno je bilo radilo a sad vise nazalost ne radi...eto ako b mi netko mogao potvrditi da je cdrom pokojan i preporuciti mi novi ili polovni jeftini neki bio bih mu zahvalan... e da i mali offtopic...kako se skine tipkovnica...nikako na netu nemogu to naci i ispricavam se modovima unaprijed ako je ovo trebalo ici u notebook podforum...molim vas da onda premjestite ako je na krivom mjestu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|