|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
SpeedTouch je bolji jer cujem da na istoj liniji ima manju atenuaciju od Siemensa, dok je recimo port forwarding i dnydns bolje izveden na Siemensu. btw. frendu su nedavno trebali zamijeniti Siemensa i dobio je SpeedToucha jer kako mu je rečeno, Siemensa više nemaju(?) I da, definitivno je problem do T-coma jer oni na centralama prebacuju parice a kao što vidiš tvoja nije prebačena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
@borisko Hvala. Još jedna "anomalija" telefon mi više ne radi a DSL na Optimi radi, Iskon još ništa... Znam da je Siemens 763 po tehničkim karakteristikama bolji od SpeedToucha 780 (108 Mbps a SpeedTouch 54 Mbps, na Siemensa mogu spojiti HDD...) ali zanima me koji se "u praksi" pokazao boljim, pa ako još netko ima preporuku koji je bolji od ova dva, samo naprijed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
btw, trenutno ti daju 780 jer nema siemensa sljedecih par tjedana tako da ne mozes birati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Premium
|
Citiraj:
... ili ne moraš sam odjavidi... Neznam sad točno. Uglavnom mora se kod samoinstalacijskih paketa. Ja mislim da je tebe najviše sjebo T-com. E sad radi čega nisu paricu prebacili neznam... Naovi i Iskon i njih pitaj također i traži neki popust ili slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
lar~
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
|
Jutros sam prvo zvao Optimu i tražio da mi pošalju dokumentaciju da ponovo sa njima sklopim ugovor, iz korisničke službe su mi potvrdili da od 12.01.2010. oni više nemaju nikakve veza samnom i da ništa ne trebam odjavljivati... ...zatim sam zvao Iskon da raskinem ugovor ili da mi odmah danas omoguće pristup internetu i kada budu imali Siemens SX 763 da mi ga daju umjesto ovog SpeedToucha... Poslao sam Iskonu i mail čisto da imam i pismeni dokaz, kada sam i što sam tražio. Iz iskona su opet obećali da će to T-Com danas riješiti, jer posljednjih par dana su imali puno posla pa nisu stigli ![]() Ako danas ne prespoje paricu, vratiti ću se na Optimu, ako se ipak udostoje odraditi posao ostati cu na Iskonu... Sada mi je baš zanimljiva ova situacija, iz Optime mi kažu da su samnom sve rasčistili i da ja prema njima niti oni prema meni više nemamo nikakvih obveza a ipak mogu i dalje koristiti njihov DSL jer mi je ostao njihov modem pošto je prošlo više od dvije godine otkako sam na Optimi....E sada se pitam: Ako iz T-Coma danas ne prespoje paricu pa ja raskinem ugovor sa Iskonom a ne vratim se na Optimu, idalje imam DSL od Optime - da li bi mi stizao račun za internet? Pošto su mi u Optimi potvrdili da od 12.01.2010. nisam više njihov korisnik. (a i ako bi mi dolazio račun za DSL ne bi mi mogli naplatiti pretplatu za telefon jer je telefonska linija isključena 12.01.2010.) - Zanimljivo razmišljanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
|
to je sivo područje, a i vjerojatno bi te isključili kad bi s iskonom prekinuo ugovor. ... i BTW: nije iskon kriv nego šugavi T-com! Njihova je parica i oni te trebaju prebaciti na iskon jer T-com daje drugim operaterima u najam parice. Znači zovi T-com i izvadi spisak! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Premium
|
Citiraj:
Iskon mora odrađuje taj dio posla preko T-coma. Ako on nazove, neće mu ništa T-com napraviti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
|
Naravno da jučer nitko nije došao da prespoji parice (ako je uopće više do toga problem), jer sve tri strane mi vrte drugu priču, zvao sam T-Com i oni su mi rekli da nemaju nikakav zahtijev za moj broj i da je to problem između mene i Optime i Iskona, navodno Optima i Iskon to trebaju riješiti... ![]() Optima: "Od 12.01 niste više naš korisnik i sve je uredno odjavljeno..." Iskon: "T-Com treba prespojiti paricu sa Optime na Iskon da vam mi možemo pružiti uslugu..." T-Com: "Mi nemamo nikakav zahtjev za taj broj to je stvar između Optime i Iskona..." Tko sad ovdje laže? |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
malo budi strpljiv i uporan što se tiče spajanja i zovi ih što više na tel. bude se to riješilo inače i mene je t-scum kočio kad sam prelazio na iskon!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam prelazio s T-Coma na DUO.CARNet i bio bez telefona i interneta dva dana dok nisam jedno jutro uhvatio tlačiti Iskon i T-com, i sredili stvar i 15-ak minuta, problem je bio do T-Coma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() edit: a zvanjem t-coma neces moci dobiti nikakve informacije o prebacivanju parice, o tome support nema veze, to radi veleprodaja za operatere |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Zovi Iskon i inzistiraj da ti daju točan datum kad ćeš biti prebačen i požali se reklamacijama Zadnje izmijenjeno od: borisko. 28.07.2010. u 12:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | ||
Premium
|
Evo napokon, prije jedno pola sata T-Com je prespojio paricu i sad sam na Iskonu... Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
Ljudi moze samo jedna mala pomoc. Vjerojatno je bilo tu rijeci oko ovoga, ali da sad ne listam cijeli dan temu. Uglavnom, radi se o tome da kod T-Coma mogu dobiti i maxTV i ADSL u kombinaciji. Znaci brzina je uredu. Eh sad posto Iskon ionako koristi T-Com parice zasto mi je onda njihova DUO ili TRIO usluga nedostupna? Da li je to netko od vas uspio rijesiti i na koji nacin? LP, Sinisa |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
lar~
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
|
...prema meni onda trebaju biti još velikodušniji, ako žele da ostanem kod njih, jer uz sve ovo kašnjenje i probleme koje sam već opisao - zamijenili su mi i telefonski broj, iako sam tražio da mi ostane isti broj, vjerovatno je i za to kriv T-Com ili možda ovaj put nije...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Btw., mene su s t-coma na duo.carnet prebacili u roku 10 dana, lijepo civilizirano, zadržao broj, dobio SMS kad će me uključiti. Jedino nisam siguran da li su me uključili u točno vrijeme jer sam smetnuo s uma da je tel preko voipa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
S obzirom da si trebo bit prebačen ako se dobro sječam 12.1. onda ti je taj dan isključen i telefon i trebao si bit prebačen, a pošto nisi prebačen taj dan nego kasnije Iskon nije u mogučnosti dat ti isti broj jer je T-com isključio tvoju teleonsku liniju. Znači kriv je T-com. Za ponovno aktiviranje istog broja bi trebao tražiti T-com, ali pošto si već na Iskonu to nije moguće. Pitaj SZK šta da radiš i svakako traži neku kompenzaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
lar~
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Da prelazio sam sa Optime na Iskon, T-Com je bio kriv jer nije 12.01 prespojio paricu, a kada su to napravili 18.01 promjenjen mi je telefonski broj....mislim da je za promjenu broja kriv Iskon iako su mi kada sam zvao njihovu službu za korisnike rekli da je problem to što im Optima nije odobrila taj broj....ma tko god da je kriv, meni je Iskon rekao da ću 12.01 postati njihov korisnik, zadržati stari broj... Nitko drugi mi nije davao nikakva obećanja, jer nikoga osim Iskona nisam ni zvao prije 12.01. Još mi nisu odgovorili na e-mail iz Iskonovih reklamacija, neznam koji rok imaju za odgovor, u njigovoj službi za korisnike rekli su mi da je rok za odgovor na reklamacije 30 dana, a čini mi se da sam negdje na forumu pročitao da je rok 14 dana? Da i treća stvar prije pola sata su mi vratili moj stari broj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|