|
![]() |
#61 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
na mojoj konfi sve high ide 25fpsa :S valjda će se u finalnoj verziji bolje ponašat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene je uglavnom izmedu 35 i 50fps. Igra izgleda solidno, ustvari iznenaducuce dobro i nadam se da ce bit sadrzajna jer takve igre brzo dosade, bar meni. Inace igra ima i FXAA i MLAA zajedno, ambient oc, dof, ULtra i high shadowse i jos par naprednih opcija pa nije ni cudo da ne ide. 2012-03-14 16:55:07 - GasGuzzlers Frames: 2027 - Time: 47191ms - Avg: 42.953 - Min: 35 - Max: 52 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.03.2012. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
|
Hm...inače nema problema sa FPSovima (bacite oko na: http://www.facebook.com/Gamepires/po...re_wall_create) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hajd', gledam konfu od sinise, trebala bi gaziti ovu moja koja je u sigu, no cini mi se da stari intel i ati jos uvijek imaju sto za pokazati: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 6125, 230474, 21, 37, 26.576 ![]() ![]() cak i GTX560Ti sa i5 bi morala jace zube pokazivati od ove moje ![]() nego, ide sasvim lijepo, nije dignuto sve po def, ali vrlo lijepo izgleda. no, osobno mi se cini da nece biti na mom kompu, jer sve nakon Grida (cak i Formula1) meni nije to to, jednostavno izgubim volju nakon kratko vremena. dok sam grid prosao nekih 5-6 puta cijelu, i da ju sada imam - opet bi ju igrao s gustom. da, znam da ovo nije klasicna voznja/simulacija, ali nekako mi (kud me ne drzi) izgleda previse nastrojena prema konzoli, svaki NFS unazad par godina mi ovako ne sjeda, kamera mi nije prirodna bilo koja, sve zbrzano i nekako neprirodno, nemam osjecaja nikakvoga............ ali pohvale na grafici, nazalost mislim da se vise islo na vizualni dojam nego igrivost. IMHO. EDIT. cak i max postavke koje je igra htjela prihvatiti (neda mi sve na max, pojma nemam zasto) je sasvim igrilo bez padova FPS-a: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 3591, 196575, 13, 23, 18.268 ![]() ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 16.03.2012. u 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Osobni opis - pitaj me
|
a, dobro, vidjet cemo, to svakako. no ovako na prvu mi nikako ne sjeda lezanje auta prakticki nigdje osim po ravnici kada ga lovim lijevo-desno van asvalta, sve ostalo mi je malo smijesno, pun gas u lijevi pa desni pa lijevi pa poludesni zavoj, prolazim bez greske.............. i ovo sto si spomenuo za kontroler, vidimo. moram iscupat logijevu periferiju ma gdje god bila, i kontoler i volan, pa vidim na cemu je ljepse ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Osobni opis - pitaj me
|
a pojma nemam, mozda ![]() ![]() ali razumljivo ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Registered User
|
Citiraj:
nas forum tako da to lakse mozemo pratiti i reagirati. THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Registered User
|
Ekipa...o najužem smo odabiru za europsku racing igru godine i lijepo molimo sve naše fanove da nam pomognu potući Dirt i Drivera!! Glasati možete ovdje: http://www.european-games-award.com/ Proglašenje je na Gamescomu u Koelnu u kolovozu... HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Registered User
|
Hvala svima...proširite vijest...malo nam fali da skinemo DIRT!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mrak, jučer našao na yubitu-u gameplay na Trgu, pa rekao da probam i ja... Upravo se instalirava, bilo bi još bolje da ide od dubrave do črnomerca ![]() Edit, jedino ne kužim gdje je Zagreb mapa, šta moram igrati igru da se otključa ???
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 01.06.2014. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
Aha, znači "nabavio" sam krivu igru... Nisam fan takvih igara, al rado bi se provozao Trgom kojih pol sata-sat, i onda DELETE. Generalno igra je OK, žao mi je što je, kako se to veli, puno troši.
![]() |
#89 |
Premium
|
OK, jesam (valjda)... I idem na Quick Race i nema tamo? Vidim da ima pod multiplayer neki server ali mi veli da moja verzija nije u skladu s verzijom na serveru. Imam kampanju, a fakat mi se neda sada igrati da mi se otključa Zagreb (ako ga uopće ima). Jel sam nešto propustio ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|