|
|||||||||||
|
|
#85591 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidio neki dan i20n. Moram priznati bolje izgleda nego na slikama. Mala jurilica.... Sto se tice grijanja volana i sjedala, meni se to cinilo kao cisti BS, za koji nebih nikad nadolpatio. Kako je to doslo sa kolima, moram priznat sad mi je jebeno ![]() Ono, koristim mozda 10 puta godisnje i odlicno je. Super ti je dok cekas da se auto zagrije... |
|
|
|
|
|
#85592 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
koji je vrag sa Krapinskom županijom i tim tuningom? jel oni imaju neku kulturu toga ili se tamo održavaju eventi? Ili svi tuning shopovi dolaze iz te županije? Nije mi baš jasno. Evo jučer smo bili u Tuhelju, pa bože moj mili, kakva su to vozila.... E da, jel znate gdje živi izvođač radova koji je radija cestu do west gatea? Volija bi popričati sa njim.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85594 |
|
PRO
|
da, ali onda nakon prvog kružnog, moraš ići skroz lijevo, praktički na bankinu da bi izbjega "jahanje". Znači, mi stvarno nismo nacija sposobna napraviti ceste ili šta?
|
|
|
#85595 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#85596 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Samo ćeš s otporom skužiti da se nešto ne radi kako spada ![]() Citiraj:
Čast izuzecima. Čak sam za sve VW i sve aute s NG tablicama skužio da su odlučili svi skupa ne davat žmigavce, imam osjećaj da je nešto u zraku. Golfovi su postali novi BMW-i što se tiče ne davanja žmigulje. |
||
|
|
|
|
|
#85597 |
|
Premium
|
Pa bas i ne. Ja sam se na autoputu bome pola minute ako ne i vise borio sa volanom da se vratim u praznu desnu jer je senzor mrtvog kuta ocitavao auto kojeg nije bilo. To je bilo sa c klasom. |
|
|
|
|
|
#85598 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Evo ja sa op'lom nisam imao taj problem ni jednom u 6 godina što sam ga vozio ![]() Samo ti da mali nudge/otpor kad misli da radiš nešto krivo ali brate daš mu doslovno valjda 5% veću silu nego inače i ide savršeno glatko. S tim da iskreno nisam imao ni jednom fantomski mrtvi kut.
|
|
|
|
#85599 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, loših ili pokvarenih senzora ima svugdje, naravno. Ali da, to je nešto loše isprogramirano onda, to su sve assist opreme, ne smiju te spriječavati u tvom naumu. |
|
|
|
|
|
|
#85600 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem i30 je što se cijenom približio konkurenciji. Kad se tek pojavio, bio je nobrainer s omjerom uloženo/dobiveno. Sada kad je cijena tu negdje, lako se rastegnut još malo do bilo čega se naginjalo inicijalno.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85601 |
|
PRO
|
|
|
|
#85602 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
) rijesio nakon 2 godine zbog prijateljovanja sa ekipom sa servisa ![]() Citiraj:
. Iako i da sam ga otpeljal na servis, mislim da ne bi nista bilo od toga ako "Kompjuktor" nista ne pokazuje ![]() Ma sirotinja sam kume, nemas kaj vidjeti, grba na ledjima kao u zvonara crkve notre dame, rahitican kao milo dijete iz druzbe pere kvrzice, tetovaza KPD Zenica koja je skoro izblijedila vec i tako.......ali odonda jedem puno zganaca ako mi se to opet dogodi ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85603 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Ali stvarno koja je to lutrija postala sa današnjim autima... ta prva insignija mi je godinu dana stalno visila po servisu za razna govna, a ova nova 0 puta u 6 godina. Dakle ista marka, isti model, 2 dijametralno suprotna iskustva, pa sad ti budi pametan ![]()
|
|
|
|
#85604 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tocno to, svaki auto koji sam vozio sa tim pomagalima mi je bilo "aha nisam dao zmigavac" i to je bilo lagano na razini vibracije - u rijetkim situacijama kad se dogodi da ne dam zmigavac |
|
|
|
|
|
#85605 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85606 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A kaj je to loše na Insigniji? Evo ti Igora u 6 godina 0 problema. Moja u 210k km promjenjena lambda sonda, papučica gasa i selen blok od 18 eura, ostalo redovni servis. Na njoj su još tvornički diskovi i pločice. Za malo para dobiješ dobru 5 metarsku limuzinu napucanu sa opremom.
|
|
|
#85608 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#85609 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
A evo mini rant sa moje strane. Ja svoju "odmah prodao" nakon par dana - poznanik vidio da prodajem, došao pogledati auto i "100% kupujem, makni sa svih oglasa odmah, riješim financije pa odradimo primopredaju". Ja budala nisam tražio kaparu jer ajde kao znamo se... nakon 3-4 dana javlja lik da je skužio da mu je to ipak van budžeta. To eto nije znao odmah, a i valjda jadan nikako nije mogao reći da treba još malo staviti sve na stol i razmisliti ![]() Ono WTF... Tako da lijepo nanovo morao platiti i njuškalo i index oglase (poplačao sve što su nudili, i da mi iskoči na vrh i stoji tamo neko vrijeme, čisto da koliko toliko ubrzam cijeli proces). A od tad me kontaktira samo ekipa koja želi zamjene za raznorazne stvari od kojih neke nemaju veze s pameti, a i ne fali onih preprodavača koji daju 5k manje...
|
|
|
|
#85610 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Božićno vrijeme i nije baš najbolje za prodaju rabljenog auta. Sad se kupuje novi za firmu, a iz firme se prodaje familiji. I ak je ona cijena koju si mi rekao i ja bi razmislio da li se rastegnut koju tisućicu i uzet Alfu Giuliu 2.2 JTD Veloce, ZF8.
|
|
|
|
#85611 |
|
Flajing super šiiiip
|
Stavio sam 16500 sad, s tim da sam odmah stavio u oglasu da spuštam još 500 EUR ako žele sami riješiti 2 ogrebotine koje imam. Evo ga tu, nije nikakva tajna -> https://www.njuskalo.hr/auti/opel-in...oglas-49107240 Ma gledao sam koliko staviti, ali kad vidiš za koje pare se prodaju masu lošiji krampvageni za milijun kilometara, a i druge insignije sa masu manje opreme i masu više kilometara... Trenutno ju nedam ispod 16 pa ćemo vidjeti. Ta Alfa mi je isto jako lijep auto, ali koliko tocno cepa po novcaniku i koliko km ima?
|
|
|
#85612 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj alfa je preljepa. Frend ju imao, ali prodao i uzeo suva kada su došla djeca. bas je gust se vozit u njoj. Nije mi jasno kako ti je niska ta cijena za taj auto, a gledam ove klasu nize su gole pa skuplje. Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85613 |
|
Moderator
|
Čini mi se da su auti od 2 mjeseca poskupili. Sad su krampovi po 15 dok si na proljeće za 15 mogao nać savršen auto. S druge strane ja tvoju uspoređujem sa svojom jer sam ju platio 12.500. Realno ispod cijene. Jer malo više km, hlađenje sjedala, zadnji brisač, HUD, 30HP i godinu mlađa s mog stajališta ne vredi 4k eura, ali naspram ostalih na oglasniku i drugih auta vrijedi.
|
|
|
#85614 | |||
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
A ne znam što da ti kažem, meni ovo zvuči smješno malo za ovakav auto ali evo u preko tjedan dana jedini čovjek koji se javio da bi kupio za traženu cijenu je taj poznanik koji je odustao. Ovo sve ostalo su zamjene za poljoprivredne strojeve i pršute, ili ovi pacijenti koji bi da im prodam za 11-12000 EUR. Tako da džabe što ja mislim kad tržište to ne pokazuje. Mislim da je to ovaj sindrom što je Ivan napisao: Citiraj:
Citiraj:
Dosta ove opreme što ju imam bi fino trebalo dizati cijenu, a ovaj 1.6 motor je brate klasu bolji od ovog 1.5 TSI što ga imam sad u krampvagenu. Em je toliko tiši da ja ne mogu vjerovati u toliku razliku, em poteže bolje. Dobro, treba biti iskren i reći da mi je sad ovaj VW dosta teži pa treba to i pogurati ali svejedno.
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. Danas u 17:20. |
|||
|
|
|
|
|
#85615 |
|
Moderator
|
Problem je da je u glavi ljudi Opel bio i ostao loš auto. Iako to nema veze s pameću. Niže klase poput Astre i Corse su prodajni jeftini auti sa jeftinim materijalima i ljudima je nepojmljivo da je Opel 2017 sa Insigniom B dok je bio pod kapom GMa želio ući u donji segment ili ti najniži dio premium vozila. Nakon toga ih je GM prodao francuzima, a oni su odustali od te ideje jer su gurali svoje aute, a Opel im je ostao za najnižu klasu auto. S tim da su čak i motore koji su bili dobri izbacili s tržišta. Ostao je 2.0 dizel, a dok su 1.6 dizela izbacili i guraju lošiji 1.6 HDI ili onaj 1.5. Ista stvar se događa i sa Giuliom. To je Alfa i kvari se. Ali podvozje je napravljeno u suradnji sa Ferrarijem i stavlja se i njihov 2.9 motor dok je 2.2 JTD pouzdani dizel a mjenjač je ZF8. I dalje Giulia nije prodajni auto. Skroz glupo, taj dio ne razumijem. Dok VAG grupacija može prodavati i govno od auta.
|
|
|
#85616 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je sve krenulo nizbrdo s Kadettom E (jaje). Em hrđa, em su klinci s GSi i wannabe tuningom bili iritantni po cesti koliko i današnji s popcorn mapama na Golfovima. Omega i Senator su bili wow auti, ali kad se netko iz familije vratio s bauštele i došao u Opelu, a ne BMW/Audi/Mercedes, taj nije uspio vani. Narod jbg. Ništa se nije promijenilo
|
|
|
#85617 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Problem je kaj je Opel dugo imao uspone i padove a izrada interijera je bila većinom niže kvalitete. To je nažalost tak zato su i ošli u PSA sad. Osobno sam gledal Insigniu A i B i iskreno osobno nebih ništa imao protiv Insignie B , benzinca sa EGR sjedalima. Velika i udobna limuzina, praktična a ne moraš baš svu lovu dati za rabljenu plus što su ajmo reći prihvatljivo pouzdani uz relativno normalne cijene dijelova i servisa. U stvarnom svijetu meni osobno to puno više znači nego tko će što misliti o tome što ja vozim Opela. Meni je bitno da je mojoj guzici dobro, fućka mi se za ostalo. Dali bi radije vozio Mazdu 6? Da. Problem je kaj je 6-ica najčešće skuplja i to dosta. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...2b71975&vc=Car https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...2b71975&vc=Car To je skoro 5000 Eura razlike u cijeni. To nisu baš mali novci. |
|
|
|
|
|
#85618 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja u zadnjih mjesec dana sta sam poceo gleda aute na zamjenu, opel mi nije pao ni na pamet dok nisam vidio njegov model. dok pred sedam godina kada sam uzimao fiestu je corsa bila u uzem izboru, neznam zasto sam nesvjesno izbacio jednu marku iz jednadzbe |
|
|
|
|
|
#85619 | |||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
IIRC u Priusima je prva generacija LDA davala samo zvučni signal i na displeju ti prikaže koju liniju jašiš. Druga generacija je uvela blago vibriranje volana. I to mi je onak, OK. U Kediju lagano cukne volan, dakle nije samo vibracija/upozorenje nego radi korekciju. Netko tko ne očekuje takvu reakciju može ga fino scimati. Ali ok, 100 ljudi 100 čudi. Citiraj:
Baš danas neki klinjo u Golfu i popcorn, reko that is a sound of a small penis ![]() Fakat mi nije jasno to, čemu, ali fakat čemu to? Citiraj:
Ciganska Kaljibra je i danas fora autić.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Danas u 18:45. |
|||
|
|
|
|
|
#85620 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Samo da javim da je slabiji BMW i4 44 000 eura do nove godine a jača verzija 49990 . Odlične cijene a i kaže da su takve od 1.1. ove godine. Čudno da ne stave tako dobre akcije na web ... Hvala kolegi na kontaktu , na kraju su me zvali iz Tomica |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |