Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 15:19   #85561
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Al mora biti grijani obavezno

Još se nitko nije sjetio staviti grijane kvake na aute, to bi bilo korisnije, grijane ručice žmigavaca i brisača, grijana ručica mjenjača gdje još postoji, grijani rukohvati na vratima, grijani prekidači.

Jer dosta je veliki toplinski šok kad ruku s grijanog volana prebaciš na ohlađeni mjenjač, prekidač ventilacije i slično

I sam ključ/daljinac od auta da je grijani, također bi bio jako koristan kao grijač ruku po zimi

Sam se ti sprdaj, kad premjestim desnu ruku sa zagrijanog volana na ručicu mjenjača i malim prstom dotaknem metalni dio ispod kožne glave mjenjača, mali prst mi se šokira... bem im miša mogli su barem taj dio napraviti grijani
bertone je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:32   #85562
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Ja se uopće ne sprdam
Sve to mora biti grijano preko zime gdje god s rukama se uhvatiš.
Mi ljudi u godinama smo postali osjetljiviji na nagle promjene temperature
Oglas

Oglas
Staro Danas, 15:45   #85563
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zato je BMW razvio davanje žmigavca pogledom, ne treba se dirat hladna ručica
Juice je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:55   #85564
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
znaš koliko mi je žao što nisam našao GT sa 3.2 V6 Busso motorom 2020g.. nitko nije prodavao.. kad sam kupovao, a čekao sam godinu dana i ništa.. jebena šteta, inače bi taj V6 na 240Hp sad bio bar na 400 i jeo guzice sa zvukom i potrošnjom

Nije mi daily i nije GT, ali uistinu kad prvi put provozaš taj V6 ti snaga uopće nije bitna. Taj motor pruža toliko zadovoljstva da uopće nije bitno da li je verzija sa 160 ili 250 KS. uistinu je čudo koliko se taj motor voli vrtit i koliko je nemiran kad ga pokušavaš vozit normalno.
Juan je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 16:04   #85565
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Vjerojatno ima klapnu pa je mozes zatvoriti ako ne zelis da ti susjedi svako jutro ili vecer j.m. i proklinju prdekavog gti-ja

Moj susjed je imao hibrida 911. Svako jutro u 6:45 je bila grmljavina i hebanje keve osim ako bi se ustao na pravu nogu pa ga izbacio iz sport moda i krenuo na struju. Svi smo ga voljeli!
Nije.

Ovo na Golfu se zove "Soundaktor" iliti puštam ti fejk zvukove motora na zvučnike. Pa možeš podesiti od minimalno do maksimalno.

Kak veli tomek ranije, GTI je pun dječjih gluposti, pa je i to jedna od tih. Srećom, to možeš smanjiti. Ono što ne možeš smanjiti je da auto zaturira kod paljenja, tak da se svi na parkingu okreću i gledaju tko je ovaj debil. Posebno je iritantno kod podzemnih garaža.
Touch kontrole na volanu su isto genijalan feature...brdo puta sam slučajno promijenio nešto ili aktivirao grijanje volana samo slučajnim prelaskom dlana preko volana

Ciljana publika za taj auto je ona ekipa s popcorn mapama koji pate na to da ih ljudi primijete. Cirkus.

Grijanje volana i guzice sam upalio dosad dvaput. Snimao sam nekakvu napuštenu kuću, vani 5 stupnjeva i vjetar. Ušao u auto i upalio to na 15 minuta da dođem k sebi. Ne vidim u kojoj drugoj situaciji bi mi trebalo jer je auto garažiran i uvijek na 15-20 stupnjeva.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 16:10   #85566
tomek@vz
White Rabbit
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
a tek duja GTD...takva bi i danas vozida nisu završile u jarku i da ih nije sol pjela...
Zavisi od godista vlasnika

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Honda Civic Type R rabljena kosta vise nego novi u to vrijeme. Ocito su se pokazali ko kvalitetni i dobri vozacki auti.
Al ruzna u vrazju mater, pogotovo 8th i 9th gen. 6th gen mi je bila san, 7-u sam jos prozvakao al sve ostalo mi je po izgledu barem vise ko da mi je klinac ih dizajnirao. Samo im fale rakete na krovu. Kome pase - ok , ukusi su razliciti. Nova Civic je prva "mala" Honda koja mi se iskreno svida i koju bih za svoje novce kupio.
tomek@vz je online   Reply With Quote
Staro Danas, 18:36   #85567
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Tko god si to može priuštiti, neka umjesto zadnje kamere za parking uzme 360 kameru.
Pa dobro fora je 360 ali da je baš sad nužna za neki mali hečbek ili sedan..pa baš i ne.

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Tko nema u autu zimski paket sprda se s njim dok vani nije oko nule i osjetiš sve te čari. Žena je sjela samo jednom ujutro u Oplo i hoče to jer Rapidka nema. Vani nula, auto upali grijanje sjedala, volana, zadnju i prednju šajbu, retrovizore. Nakon 30 sec iz otvora počne puhati lagano toplo. Rapidka, sam si upališ zadnju šajbu i retrovizore i nakon 10 minuta vožnje počne puhati toplo. 😂
I c3 se prije ugrije od octavije ali to ne znači da je bolji auto. Benzinci se kao takvi brže zagriju i to je to.

Da rapidka ima webasto pa da preko app samo upali grijanje 10min prije nego kaj die na posao, mogla bi ta kršina od opela puvati lagano u prkno.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 20:11   #85568
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Može vozit i 50 godina, nikad neće dat tolko osmjeha ko ovaj GTI do prve zamjene mehatronika na dq381

U mom slučaju bi za 30k imao CL500, Passata i neki naturpijani Golf 2 1.8Turbo 20v, ovaj 8 GTi je bio samo case study da za tu lovu mozes imat i nešto puno zanimljivije od NPC Corolle

Iznenadio bi se koliko ih je S-drive, a ne X-drive iako se zovu “X3”, “X5”

Bome, dobro te CO2 odero, kad se skupi i oduzme nije neka bagatela, ali da se odlučiš prodat vrlo lako bi našao kupca. Servisi su dobar potez.

Vidio sam post na BMW grupi, vjerujem da ćeš dobit info
Teško da bu mjenjao mehatronik budući da je taj GTI šaltung..
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno