|
|||||||||||
|
|
#85232 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni se šajba na rapidki rascvjetala jedno 15 cm, vozio sam se i proširila se na cca 40 cm u roku mjesec dana. Nakon toga je stala. Tak sam se vozio idućih 6 mjeseci i napravio preko 10000 km. Šajba je zaljepljena silikonom za šasiju i najjeftinija šajba je trokomponentna. Staklo, folija, staklo. Kvalitetnije šajbe imaju još slojeva. Tak da prednja šajba se ne raspadne. Uvijek će ostat u jednom komadu. Dok bočne šajbe pucaju i drobe se u krupni granulat.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85233 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Hvala momci, sad ću mirnije duše sjest u auto :) Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85234 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85235 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Neće ti ništa biti, nije sad da će se iznenada rasut u vožnji. Može se desiti da uslijed vibracija krene spider web ili samo jedna grana prema najslabijem dijelu no to traje. Ako baš želiš, možeš probati sam zapuniti, imaš kitova za popravljanje šajbe. No ne znam kako će na to gledati kasnije osiguranje. https://webshop.tokic.hr/ciscenje-od...k-auto-stakla/ Citiraj:
|
|
|
|
#85236 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam imao na Scenicu takvo ostecenje, izgledalo je kao tvoje i nije se sirilo. Dobio ga kada je auto bio star manje od godinu dana, prodao auto kada je imao 12 godina sa istim ostecenjem ![]() Jedino meni nije bilo nigdje u vidnom polju, pa me nije smetalo. A rekoh, bolje da imam takvo sitno ostecenje na autu "da me zulja" nego nesto ozbiljnije ![]() Tako da vjerujem da ti nece biti nista ako se vec do sada nije sirilo. Eventualno ako te zaustavi neki revni austrijski policajac i bude zahebavao jer je u vidnom polju, ne znam kakvi su zakoni oko toga.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|