|
|||||||||||
|
|
#85111 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja stavio fabiu iz 2003, benzinka, na fejs u nedjelju u 11:00, za 1299 eura. U 12:00 imam 2 poruke. Jedan mi bahato kaže dam ti 800. Samo sam ga blokirao. Drugi je tražio broj mobitela. Došao je u 15:00 k meni sa ženom i kumom jer je on imao strganu nogu. Popili pivo i sokić i u 16:00 ode fabia za Adamovec za 1100. Eto. Realno je vrijedila 900. Vidim da takve krame već mjesecima stoje na njuškalu za 500 eura.
|
|
|
#85112 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
momci trebam pomoć, već sam jednom (a i više puta) pitao ali ranije nisam imao pretjeranog razloga za realizaciju plana pa se odugovlačilo, ali sad imam pošto mi je u BG ukradena klocna ispod zadnjeg točka auta jer stoji ispod solidnog nagiba pa ako ručna popusti da auto ne poleti.. ugl neki ciganin mi ukrao klocnu od 5e.. a i svi divljački voze na kineskim gumama svuda po europi, pa da barem imam snimku šta se desilo ovo ono, za svoju dušu..ne moram previše objašnjavat.. više ću da utrošim na kamere za auto nego na turbo da auto bude preko 300hp klocna Uradi sam 5e ffs trebam kamere, pitam tko zna koji put ali sad idem da kupim sve šta treba i nema zajebancije s ciganima i kinezima https://www.links.hr/hr/kamera-garmi...-140-060303017 ove neke mini kamere, sjećam se da je Ivan iz Engleske (hvala ti Ajvanho) njih preporučio, stavim ih na svaki kutak auta i miran sam..kako to izvesti? neki savjeti? sviđaju mi se zbog veličine.. da li još šta treba da budu spojene i da rade na pokret ili kako već to ide? stavim i dodatni akumulator u gepek ako treba izvor napajanja plus spojim ga na glavnog da se puni preko alternatora ako se može to izvesti, nikakav problem, sve može.. uglavnom da auto bude pokriven sa snimkama sa svih strana, makar koštalo iljadu eura i sud ne priznaje.. hoću kapu ciganina da vidim snimljenu hvala svakome i živi nek ste dok driftate da se naučite na parkinzima na čajniz gumama.. za svašta sam glup al za ovo pogotovo jer ne znam kako pokrit cijeli auto da bude snimljen kad netko priđe.. makar da krade kapice s felgi od alfa romeo ili čepove felgi s oz racinga.. bitno je da snimaju izvan auta, a ne unutar dok prčim.. ae to se podrazumijeva valjda btw novo pojačano kvačilo od Malinića iz srbije je prešlo 1400km, nijednom nije proklizalo, zasad odlično.. a GT2260v je plaćen, samo ugradnja treba čim meho ozdravi od prehlade, i remap onda.. nisam našao bolje od gt2260v.. ako izbaci na valjcima preko 500Nm, onda opet mijenjam turbo, imat ću u rezervi gtb2056vkna šaraf, gt2260v na šaraf i na autu novi neki koji prebacuje 300hp/550Nm.. laminirano na kartici Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 25.11.2025. u 19:47. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85113 | ||
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.independent.co.uk/bullet...-b2871559.html Citiraj:
Nije jeftino... https://nextbase.co.uk/smart-dash-ca...smart-dash-cam One Garminove (trenutno imam Mini 3) reagiraju samo na nekakav udarac, pod uvjetom da ih imaš spojene na akumulator. I pitanje je koliko će dugo snimati nakon udarca. Uzeo sam sad Nextbase koji Lexus prodaje i ugrađuje pa ću ih dati ugraditi kod servisa u 1. mjesecu. I ova mala mi je počela smetati zbog kabela.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.11.2025. u 20:58. |
||
|
|
|
|
|
#85114 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kupujem cjelogodišnje u dimenziji 225/40/R18, pa me zanima da li ići na Pirelli Cinturato AllSeason SF3, malo skuplju Michelin CrossClimate 3 Sport ili nešto treće? Vidim da ove Michelinke dosta "hvale" Hvala! |
|
|
|
|
|
#85115 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
michelin bi uzeo kao all season, pirelli ako biraš ljetne ili zimske.. nikad nisam vozio cijelo sezonske Ivane, hvala za kamere, živ bio i slikaj nam special aute i evente.. hvala ti Citiraj:
lijevo, desno kraj prozora onih što sjede iza i ne otvaraju se tj polovina coupea, naprijed na šajbu i nazad na šajbu, kako to spojit, tj 4 kamere minimum? Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 25.11.2025. u 21:58. |
|
|
|
|
|
|
#85116 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam dosta u zadnje vrijeme istrazivaobsve te opcije, mislim da u konacnici je manje vise svejedno, i neces pogrijesiti ni sa jednom opcijom (ni sa bridgestonom ni continentalom isto tako). |
|
|
|
|
|
#85117 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Pogledaj par videa o njima i manual, sve sigurno piše. Mene je odbila cijena i izgled same kamere pa nisam dalje istraživao.
|
|
|
|
#85118 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
mini garmin na par mjesta je i dalje dobra opcija? btw meni je najveći klijent iz stoke city, bet365, volim englesku oduvijek ![]() poslikam sve kad posložim sve Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 25.11.2025. u 22:21. |
|
|
|
|
|
|
#85119 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
J sam bio isto tražio pokrivanje 360 stupnjeva, kao Tesla guardian mode, ali nisam ništa takvo našao. Čak i da staviš dvije kamere, opet imaš mrtvi kut po sredini vozila Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85120 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zadnjeg! Ford Pinto. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85121 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Pa 360° kamera bi trebala podrazumijevati njih 4 komada. Naprijed, nazad i na retrovizorima. Ne vidim kako drukčije... Meni nije jasno da to danas nije standard za sva nova vozila a ne gluposti tipa lane assist. |
|
|
|
|
|
#85122 |
|
The mighty pirate
|
Nije problem pokrivenost, problem je što većina kamera ima samo G senzor, tako da ti ekipa može tulumariti oko auta cijeli dan, ali sve dok netko ne udari/zaljulja auto dovoljno jako da aktivira snimanje, nemaš ništa. Mali broj ih ima motion activation, ali to znači da je praktički cijelo vrijeme u standbyu i da će je aktivirati svaka sitnica. Od pješaka koji prođe s druge strane ceste, mačke/psa, svjetla drugog auta koji prolazi po ulici po mraku…sve. To fino udara na akumulator, pogotovo ako je auto parkiran više dana/tjedana, a još više na memory karticu
|
|
|
#85123 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
70mai koju ja imam (prednja + zadnja) u parking modu ima snimanje na "udar", ali ima i timelapse snimanje, cca 1 sličica po sekundi bih rekao. Tako sam snimio pijanu budalu koja je za vrijeme one velike oluje izašla iz kafića i hodala mi po haubi od auta...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#85124 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kamere za nadzor imaju danas machine learning tehnologije tipa accusense kod HIKVISIONA, Dahua ima Wizsense koje fakat rade, i smanjuju postotak false alarma za preko 90 % Čudno mi da nitko se nije sjetio nešto tako staviti u kamere u vozilima. |
|
|
|
|
|
|
#85125 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
![]() https://www.facebook.com/reel/847989387974031/
|
|
|
|
|
#85126 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85127 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dok god ne rade ovak nekaj smo dobri ![]() Pričao sam baš na ljeto sa likom kaj živi u Švedskoj. Ako te murija ne zatekne u autu dok radiš sranja ne može ti nikaj. Vide koji je auto i da si ti vozio, al ako si pored njega i pušiš cigaretu te mogu sam pozdraviti ![]() |
|
|
|
|
|
#85129 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Kaže narodna:"Ako se rodiš kao panj, možeš biti samo panj. Jer ne može se od svakog drva napraviti violina." ☝️😂 Nego, jel netko koristi Mireovu navigaciju "Here, Genius maps"? Kakvi su utisci kad se prebaci na Željka Pervana. 😂 Jer kad ne slušaš upute nego par puta skreneš po svom lik kaže, kud vi idete gospodine. 😂 Ili skrenite desno, ako hočete. Idite 2 km do servisa. Izađite na drugom izlazu, ne prvom nego bilo kojem drugom. Moje lijevo, vaše desno. Ha, jesam vas zaj..o. 😂 Baš je lijep dan, očemo li? 😂 Evo stigli ste na cilj. Uključen je park senzor. Bip, bip, bip, biiiiiiiip, tup. Sad odi vidi ćta si napravio. 😂
|
|
|
|
#85130 | ||
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne prate znakove nego samo voze ko muha bez glave |
||
|
|
|
|
|
#85131 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
eto kao da sam znao, sinoć garant dok sam tipkao ovo sve, neki djiber mi je odlučio skinit tablice s auta, obje.. moram do policije po potvrdu da su ukradene pa nazad za Sl Brod po druge tablice.. riješit će se ![]() edit: na kameri ispred kuće se vidjelo tko je, otišlo se po tablice uz par šamara ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 26.11.2025. u 18:38. |
|
|
|
|
|
|
#85132 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Mislim da ni nakon deset piva ne bi ovo izveo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85133 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ok, sad znam da si alfista bez da si i pokazao koji auto voziš. Dokaz je tesa traka. |
|
|
|
|
|
|
#85134 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Htio sam ti reć da ne noraš u SB po tablice. Svaka stanica za tehnički pregled ima bar jedan do dva para.
|
|
|
|
#85135 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85136 |
|
Premium
|
Misliš da nema problema i ekscesa jer ih nema u videu? ![]() Takva underground scena za sobom vuće oružje, drogu, prostituciju, kriminal, kamatarenje i slično. Možda ne konkretno ova s videa, ali općenito. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.11.2025. u 10:32. |
|
|
|
|
|
#85137 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Billa je nekad bila gospoCki event. Trkanje je bilo na Jadranskoj prema Lučkom na praznoj cesti, smetalo je samo radnicima McD na Rotoru jer smo morali skupljat smeće u 5 ujutro nakon meeta, pa su opet i to utrnuli
|
|
|
#85139 |
|
Premium
|
Frend ju ima u Octaviji RS, 240k km, redovni servisi, nikad kvarova, rekao je da mu je to najbolji motor kaj je vozio. Baš smo neki dan pričali, čak sam probao voziti više puta, moj dizel 240ks i ta benzinka, leti Octavia dosta bolje. Em manja, em lakša, em bolji okretni. |
|
|
|
|
|
#85140 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, našao sam jednu, ali je testno vozilo (vozi direktor), pa me to odbija. Ima 9000km trenutno, ali vjerojatno se na njoj "redaju" ![]() Kako sad vozim BiTDI, ova 2.0TDI 193KS mi djeluje full tromo, nekako kao da je prigušen motor. Očito double-dose SCR ima utjecaja |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |