|
![]() |
#781 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jedem Tirolsku u frtalj kruha i pijem colu:mad: Ovo je mogel bit gurmanski a ne hardwerski forum ![]() I da jedem original tirolsku og gavrilovica a ne neku nelegalnu kopiju ![]()
__________________ |
![]() |
#782 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam prošli tjedan na poslu u nekom dućanu na Malešnici kupil 20 dkg tirolske (najvjerojatnije pokvarene), pol kruha, pol litre čokoladnog mlijeka. To sam laganini pojel i nakon toga sport i glazba. Dva dana sam presedel u kancelariji na školjki. ![]() Dabogda dobio inspekciju u dućanu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Hehe, a jebi ga , ja sam kupil samo 10 dkg:-)) Mozda je tebi 20 deka bilo previse:-))
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
AMD sretan rođendan ![]() Ljudi najbolji sendvič je od pol francuza sa kulenom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sve najbolje! ![]()
![]() |
#790 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
hepi brzdej tu ju. hepi brzdej tuu juuu. heepiii brzzzzdeejjjj dir aemde. heeeeeepiiiii brrrzzzdeeeeeej tuuuuuu juuuuuuu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() aj, kaj bus došel na sarmu,ostalo mi je viška pa da ne propadne?? ![]() ![]() ajde,same se zjuriš prek Krapine,2-3 brega,22 sata planinarenja i dobromidošelprijateljvutuzagorskukleeeeet!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kulike???tlisttli?? ![]() joj da, imam i špekeca....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jojjjjj.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
meni se se čini da sam ja jedini zagorec na ovom forumu ![]()
![]() |
![]() |
#794 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() vele da su moji briegi na teritoriju sljobodne i nezavisne republike Prigorske i da se ja nikak nemrem svrtat vu Zagorce...i to iz par razloga;neznamo delati direktora po domači -z vodom i cukerom -nek same zi čarobnim prahom,dalje-nismo se več dulje od 3 kedna znikim po sudu potezali,vele da su Zagorci 0(nula)spram Prigorci kaj se zajebancije,pijače i posebno jela dotikavle,da su 5x bolji jebhači,a da ne velim da se i moreju asimilirati 500 let prije vu civilizaciju od Zagorcof! mda,to nis ja zmislil,ja vam same povem kak je moj dedek i babica su meni pripovedali da je to tak odnavek i morti još otpreje!! onda da ti otpovem-,je mislim da si ti jedini Zaku...pardon,Zagorec na forumu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
samo sam se nafčil na tu kombinaciju...... a i moreš več pojesti!!!! kad je lakše meseko!:burn: :burn: :burn: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() ili buš mam dal jenu bačvu vina ili peme na sud ![]() e i da , ak su prigorci bolji jebhači od zagorcov kak to da nas zagorcov onda ima više , pa sigurno se ne razmnožavamo dvojnom diobom ko bakterije ![]()
![]() |
![]() |
#797 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() |
![]() |
#798 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() Sam pazi da te zena ne hiti ns dijetu jer se onda bus nama zalil kak si prisiljen jest sarmu od soje. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
![]() Nemereš ti žderonju naterat da prestane biti proždrljiv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
to mora da si se fest psihofizicki pripremal(zderal!!) da si dosel do takega dubokoumnega zakljucka!!!:burn: :burn: ![]() evo Paske odma ti veceras pljatim par rundi vu Lobelu za takof iskreni izljev emocija!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj ak bumo organizirali Zderonjsko obzeravanja s rostiljem za tebe mitzek po dve kile pujaceka, cvarki, sarmi, divljaci, i gajba pive jel bu bilo dovoljno?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Headbangig Grunf!
|
Za jest? Bumo ti dali da pases travu onak da pojedes nekaj zelenga. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Prigorec po defaultu
|
to ja tebi velikodusno prepustam...
Citiraj:
ja ti se ne palim na "trendi" klopu....ja sam ti vise homo prasicus il homo janjikus...nekak mi je milije..a i zlijezde slinovnice mi se ne aktiviraju na zelenu boju...preferiram res pecenu kozicu zalevanu s pifom,finiii miris frisko razrezane pecene pajcice isl......ak bas mora zelenjava...preferiram mladi luk i zelenu salatu_ uz "smrdljivu pecenku"!!!! ![]() a kaj se "obzderavanja dotikavle......." pa ne secam se bas da si se "uclanil " u drustvo "zderonja" ...kulike se sjecam ,zasad si same "dopisni" clan...dok te ne pokrstimo z puajcekovom capicom i okitimo z vencekom cesnjofki!! javil mi se je i Drele...al sam ga na listu cekanja moral metnuti!!! ati bi prek reda i bez "krstitki"?????nemere ,braco....... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Headbangig Grunf!
|
Nemoj da velim starom pa da te strefi grom z vedra neba! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Ekspert iz sjene ...
|
Mitzek naj mi nabrajat žderilo prosim te .... gablal sam samo sandwich ![]() Navečer ( kakti ) niš ne većeram, samo voće - hmrl bum ![]() Sve to zbog žene i sexa. Dobri razlozi, samo loš izbor prioriteta ![]() Ali neka .... čim skinem 1 kg - nabacujem ih 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() tja...pak bum moral se sam pojesti....mores si misliti kak bu mi teske "palo"(neznam za moje Zlato,al se jos junacki drzi.....pod menom ,ne??) ![]() ![]() btw,Paske....ja se, kaj pojem, potrosim do polnoci....tak da se bas i ne "sirim" vise nego obicno..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: daj ne kehljaj...
Citiraj:
![]() Neka, neka, već bu se ona spametila, čim vidi da je vrag zel šalu i da baš nede saku noć na voču i zraku ![]() Nebu skoro prešlo,. pak bum pak morel orat cele noći i žderat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Headbangig Grunf!
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Horza uistinu teške riječi su pale. al kužimo se ne ? nego mitzek .... imam nekaj bolje za tvoj zagorski želuček.... drugi put kad dolaziš najavi se oko 11 i planiraj dolazak oko 12:40.... zakaj gablec tak kasno? jer DALMOŠI počinju peć pice u 12 !!! i nebume z edeka nek iz dalmatina i to Diavolo (feferoni, tabasco i neki wannabe kulen). ona peče dvaput : dok ulazi ali i dok izlazi. nego kad smo kod gaženja... si mi skopal kakav ZGAZI set.... adapterčić.. možda i koji diskič, ha, ha, jesi? jesi? striček mitzek? btw... kolko ljudi znate koji furaju srebreni privjesak za ključeve? mitzek je manga, nema kaj :-) ... e... idemo ovo nastavit na žderonjama? nije to za svačije uši :-) -------------------------------------------------------------------------------- Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo! ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|