|
|||||||||||
|
|
#79651 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#79652 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Nemam pojma, tek ga jucer podigao. Vjerovatno ce dok se ne razradi biti povecana, a kasnije ce to pasti na koliko treba biti. Kad bi bila 10l/100km u gradu - puna saka brade ![]() 2.0 turbo + 1750kg mase = ne moze biti nikako mala potrosnja Imam Opel Astru 1.4 Turbo 150KS AT6, pa ona cugne 10l u gradu bez imalo srama
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#79654 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#79655 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dobio službeni t-roc 1.0 TSI, govno troši ko da ima tri motora pod haubom a ne mlinac za kavu. Zadnja dva tanka 12+....a kukao sam za Cupru sa 300 konja koja je trosila 13...a bar znas zakaj je trosila kad si poklopio gas, dok ovo stisneš i gledaš dal je ručna dignuta |
|
|
|
|
|
#79656 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#79658 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Da. |
|
|
|
|
|
|
#79659 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ulovio na cesti još jedan novi kineski PHEV SUV. Zapeo mi za oko jer nekim čudom izgleda relativno normalno, zove se Džeko i još ima elemente šahovnice u svjetlima ![]() Naravno, svakakvih utjecaja tu ima, ja vidim barem jedan model Toyote i Range Rovera kao inspiraciju https://jaecoo.co.uk/offers?gad_sour...hoCE5cQAvD_BwE
|
|
|
#79660 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Ja sam svoga (Leon Cupra) nakon zamjene motora isto vozio normalno bez forsiranja do cca 1200-1300km Želim ti puno sretnih kilometara i uživanja u vožnji. Preporučam ti zamjenu ulja (kad prođe razrada, jel) svakih 10-12k km, jer tvorničko 30k je totalni bullshit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#79661 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Kak ne shvaćaš? Tri cilindra su savršeno ok automobili. To ti je novo normalno. Nego..znate li nekoga tko radi zaštitu podvozja tj. coating? Zagreb ili bliža oklica. |
|
|
|
|
|
|
#79662 |
|
|
|
|
|
#79663 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne čudi me. Chery, SAIC, Geely, Changan, JAC, Dongfeng, Mengshi, Voyah i slični. |
|
|
|
|
|
|
#79664 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Vidio nekidan jednoga u ZG, mislio sam izdaleka da je neki K+ Audi zbog grilla. U svakom slučaju, ogroman je i izgleda fakat ok. Nema spojlera i 100 auspuha ![]()
|
|
|
|
#79665 | |
|
|
Citiraj:
Jos onako kako sam prvo vidio auto odozada bilo mi malo cudno sta je to, onako mi se cinilo kako neki od novijih Peugeota sa straznje strane. Tek kada sam dosao paralelno vidio da je BYD po reklamnim natpisima na boku. S prednje strane izgleda onako "u spic" i sportski, ali sve skupa sasvim pristojan vanjski dizajn auta.
|
|
|
|
#79666 |
|
|
Evo bas jutros nabacio pogled na tablet, ima ona long term statistika, to valjda od preuzimanja. Kaze 155km (hebi ga, u subotu i nedjelju se vozikalo po gradu da se malo gusta u autu), kaze 10,6l prosjecne potrosnje. Koliko se tom kompu moze vjerovati pitanje je. Imaj na umu da je sve bila voznja po ZG, ali da je to bio vikend, pa je puno manje prometa. Ovaj tjedan ce ga zakonita voziti na posao, pa ce se moci bolje vidjeti kako ce trositi jos uvijek nerazradjen motor u pravim gradskim uvjetima.
|
|
|
#79668 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Neki dan mi je pred zgradom bio parkiran neki OMODA 5 Lepo zgleda uživo https://omodaauto.co.uk/omoda-5/ Rok je prošao, nema Rimčevih 60 prototipova, ministar spominje povrat novca Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 14.04.2025. u 11:45. |
|
|
|
|
|
|
#79669 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#79671 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jel oni imaju zaštitu bitumenom? Ili ako nemaju, znate li tko ima?
|
|
|
|
#79672 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#79674 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Haha isto tako i ja, samo sam ga dobio prije godinu i pol.. ali ja nisam tako kritican, oko 8-9l potrosnja Osim sto ne vuce, neudoban je za voziti na neke duze relacije( 2,5-3h mislim ), unutra je plastican, izlazi mu tkanina neka sastrane ispod armature, s vanjske strane farba je uzasno losa.. ali je ok jer je besplatno 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#79675 |
|
|
|
|
|
#79676 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Geely je vlasnik Volva, tako da su oni ipak dosta veliki igrac (a cini mi se i da se najvise reklamiraju po HR) |
|
|
|
|
|
#79677 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#79678 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sad smo dobili i novu flotu BYD double deckera i nekakve svemirske Irizar niskopodne. Iskreno, iznenadio sam se da nisu kineski kako izgledaju. Kinezi će preuzeti doslovno sve
|
|
|
|
#79679 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
to je isto neki kinez koji bi u 9 mjesecu trebao doci u hrv. i rekao je da je nastao u suradnji s RRom. lijepo izgleda iznutra. i masivan je. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#79680 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kod tekstilnog filtera nema veze koliko je prljav, procedura je ista i trebaš sušiti filter dok se 100% ne posuši - 2 dana nećeš auto pipnut ak ne staviš "privremeni" filter nutra. Nauljit ćeš ga garantirano previše prvi put, time ćeš zajebati MAF i tako dalje. Imao sam u M3, letio je van usred druge sezone, nit je išta bolji, a to pranje je gubitak vremena - radije si operi veš na ruke. Na 320is i dalje koristim takav filter, primoran činjenicom da je filter položen vertikalno direktno iza prednjeg grila, tako da je izložen atmosferilijama i vodi kod pranja. Papirnati u toj okolini ima tendenciju raspadanja nakon 2-3 oblijevanja ili vožnje po kiši. Tu se potrudim svake 2 sezone, ali samo zato jer eto moram. ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|