|
|||||||||||
|
|
#722 |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Zašto bi uopće prekoračivao išta ? Ograničiš na inverteru i to je to. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#723 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Tenks 🍻 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Kužim da se po defaultu mora kakit,kako po hepu tako i dalje. Znam,i sam kakim. Dakle,kad se predaje zahtjev za elektranu,ista se dimenzionira prema snazi priključka. To onda znači ako imaš priključak 13,8kW,elektrana ne smije biti jača i onda problema nema. Dvosmjerna brojila se mogu limitirati u oba smjera. Neki dan sam imao slučaj s 5 kuća s nelegalnim elektranama tj. nisu predali papire a postavili su panele,inverter i sve šta ide s tim i pustili su u pogon. Brojilo je zavrtilo u drugi smjer a nije smjelo,jelte,i onda sam morao izać na teren i rekao gazdama da isključe elektranu i 3/5 su isključili a dvoje su bili pametni i nisu htjeli pa sam morao limitirati drugi smjer na 100W. Ujutro kad je sunce izašlo su ostali bez struje pa su isključili elektranu i shvatili poantu. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja cijenim da su ljudi probali, probaš pa se usereš. Ali kada netko skuži, dakle da ti do znanja da zna što se događa, i kaže ti da odustaneš a ti opet po svom, e to je top.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|